Η κολλητή της Βανδή κάνει «ντου» στο Διαφάνι και καταστρέφει τον Βόσκαρη

Η Ορνέλα Λούτη που κάνει στενή παρέα με τη δημοφιλή τραγουδίστρια «εισβάλλει» στις «Άγριες μέλισσες» του ΑΝΤ1

Must Read

Φίλη της Δέσποινας Βανδή, κάτοικος Διαφανίου! Ο λόγος για την ηθοποιό Oρνέλα Λούτη, που με σταθερά βήματα έχει καταφέρει να ξεχωρίσει μέσα από ιδιαίτερες συνεργασίες και ρόλους τόσο στο θεατρικό σανίδι όσο και στην τηλεόραση με σειρές που ακόμα και σήμερα βρίσκονται στην κορυφή της προτίμησης του κόσμου.

Η ηθοποιός που έπαιξε στα «Μαύρα μεσάνυχτα», στο «Ου φονεύσεις» του Πάνου Κοκκινόπουλου αλλά και στην παραγωγή «Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα» θα εισβάλει στις «Άγριες μέλισσες» (που λόγω ανταγωνισμού με το «Survivor», αντί για 11 Ιανουαρίου, θα επιστρέψουν τελικά στις 4 του μήνα μετά το break των γιορτών) για να ταράξει τη βρόμικη ζωή του Μάνου Βόσκαρη!

Η Ορνέλα, που είναι καλή φίλη της Μαρίας Καβογιάννη και της Μαρίας Κίτσου, καθώς συνεργάστηκαν -έστω και λίγο (λόγω των μέτρων)- στο θέατρο Παλλάς και στην παράσταση το «Τρίτο στεφάνι», είναι επίσης πολύ καλή φίλη της Δέσποινας Βανδή!

Μάλιστα, πέρυσι τον Αύγουστο την είδαμε στο Πήλιο σε κοινές διακοπές της με την τραγουδίστρια! Στην παρέα τους, επίσης, ήταν και οι Καβογιάννη, Μπακοδήμου, Πρίντζου και Χαραλαμπόπουλος. Στις «Άγριες μέλισσες» θα ενσαρκώσει τη Λέτα, μια γυναίκα που ξέρει πολλά για το παρελθόν του Βόσκαρη, και θα προσπαθήσει μαζί με τη Λενιώ Σταμίρη, που έχει τραβήξει τα μύρια όσα από τα χέρια του πρώην διοικητή των φυλακών, να τον καταστρέψουν!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This