Ο Σέργιος Σεβαστός στην αγκαλιά της Βικτόρια Χίσλοπ

Θα παίξει στη νέα σειρά της ΕΡΤ «Καρτ ποστάλ»

Must Read

Ο αρρενωπός Ανδρέας Κωνσταντίνου, που υποδύθηκε τον γιο του Δούκα Σεβαστού, Σέργιο, «μάγεψε» τη Βικτόρια Χίσλοπ. Ο ηθοποιός θα βρεθεί στα τηλεοπτικά «Καρτ ποστάλ» της Βρετανίδας συγγραφέως, που δέθηκε για πάντα με την Ελλάδα!

Μπορεί η δολοφονία του την ημέρα του γάμου του με τη Λενιώ στις «Άγριες μέλισσες» να βύθισε στη θλίψη τις τηλεθεάτριες που έχασαν από τη μικρή οθόνη τον ντελικανή του κάμπου (αλλά μεγάλο κάθαρμα, για να τα λέμε), αλλά τα τηλεοπτικά νέα θα τις γεμίσουν και πάλι με χαρά!

Βλέπετε ο Κωνσταντίνου, τον οποίο είδαμε στις ταινίες «Ουζερί Τσιτσάνης», «Το τελευταίο σημείωμα» και «Μικρά Αγγλία», αν και ήταν να παίξει στη νέα σειρά «Σιωπηλός δρόμος», τελικά θα πρωταγωνιστήσει στη νέα φιλόδοξη σειρά της ΕΡΤ και της Βικτόρια Χίσλοπ «Καρτ ποστάλ», η οποία αναμένεται να βγει στον αέρα την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Η σειρά θα αποτελείται από 12 αυτοτελή επεισόδια και θα είναι βασισμένη στο βιβλίο «Cartes Postales from Greece» («Οι καρτ ποστάλ») της Βικτόρια Χίσλοπ. Το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων -που αναμένεται να αρχίσουν μέσα στον Μάρτιο- θα πραγματοποιηθούν στην ευρύτερη περιοχή του Μεραμπέλλου, στον Αγιο Νικόλαο της Κρήτης, και θα έχουν τη σκηνοθετική σφραγίδα του βραβευμένου Γιώργου Παπαβασιλείου.

Το στόρι θα έχει για ηρωίδα την Έλι, η οποία παραλαμβάνει καρτ ποστάλ με πανέμορφα μέρη της Ελλάδας από έναν άγνωστο αποστολέα! Κάποια στιγμή βλέπει στο γραμματοκιβώτιό της ένα σημειωματάριο. Οι σελίδες του διηγούνται την ιστορία της οδύσσειας ενός άντρα που ταξιδεύει στην Ελλάδα και τον οποίο θα υποδυθεί ο Ανδρέας Κωνσταντίνου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This