Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Ευγενίδη

Must Read

Εφιαλτικές στιγμές πρέπει να περνάει ο γνωστός δημοσιογράφος του Σκάι Γιώργος Ευγενίδης. Όχι επειδή τις τελευταίες ώρες προσπαθεί να διαγράψει από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter κάποιες εκατοντάδες τιτιβίσματα τα οποία έρχονται σε αντίθεση με την πολιτική του σταθμού στον οποίο εργάζεται. Κατά τη γνώμη μας, δεν χρειαζόταν να μπει σε αυτή την διαδικασία. Είχε κάθε δικαίωμα να εκφράζει την άποψή του, όπως έχει και το δικαίωμα να αλλάξει οπτική γωνία σε ορισμένα θέματα.

Ο αριθμός των tweet του Γιώργου Ευγενίδη μειώνεται δραματικά τις τελευταίες ώρες

Το χειρότερο είναι ότι βγήκαν να τον υποστηρίξουν, μιλώντας μάλιστα για «δολοφονία χαρακτήρα», γίγαντες της πολιτικής όπως ο Νίκος Ρωμανός, ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Θάνος Πλεύρης! Δηλαδή ουσιαστικά μιλούν για «αυτοκτονία χαρακτήρα», αφού βαπτίζουν προγενέστερα τιτιβίσματα του Γιώργου Ευγενίδη ως «δολοφονία». Μιλάμε για παρατράγουδα.

Παραθέτουμε ενδεικτικά ορισμένα από τα τιτιβίσματα που ο γνωστός δημοσιογράφος – αδικαιολόγητα κατά τη γνώμη μας – προσπαθεί να διαγράψει:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This