Τα κανάλια βάζουν τους τηλεθεατές «πρώτο τραπέζι πίστα» για να αποχαιρετήσουν το 2020

Η ΤV «φοράει» τα καλά της

Must Read

Με χορό και με τραγούδι θα αποχαιρετήσουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί το 2020, για να ξορκίσουν το κακό και την πανδημία του Covid-19, και θα υποδεχτούν με πολύ κέφι και γλέντι το 2021!

Tα κανάλια θα μας πουν «Καλή χρονιά» μέσα από εορταστικά προγράμματα που σκοπό έχουν να ανεβάσουν τη διάθεση των τηλεθεατών μέσα στην καραντίνα!

Open με πολύ χορό

Το Open, γνωρίζοντας ότι αυτή τη χρονιά λόγω της καραντίνας μάς έλειψαν πολύ ο χορός και το τραγούδι, θα βάλει και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς πάλι τα δυνατά του. Από το πρωί σήμερα ο στόχος είναι να ανέβει η διάθεση των τηλεθεατών! Έτσι η Κατερίνα Καινούργιου και η παρέα του «Ευτυχείτε!» στις 09.50 υποδέχονται στο πλατό τη «βασίλισσα της νύχτας» Ζωζώ Σαπουντζάκη, η οποία ξεφυλλίζει το άλμπουμ της μυθιστορηματικής ζωής της. Το κέφι όμως δεν σταματά εδώ, αφού ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Χρήστος Αντωνιάδης παίρνουν το μικρόφωνο και μας διασκεδάζουν με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους.

Φυσικά το τελευταίο «Ευτυχείτε!» της χρονιάς έχει και εξομολογήσεις που καθηλώνουν: Σοφία Μουτίδου, Ματίνα Νικολάου, Τρύφωνας Σαμαράς, αλλά και ο Γιάννης Φλωρινώτης, συγκινούν το κοινό, ενώ η masterchef της εκπομπής Κατερίνα Λένη ετοιμάζει μια διαφορετική, λαχταριστή τούρτα βασιλόπιτα για να υποδεχτούμε γλυκά τον νέο χρόνο.

Επίσης σήμερα παραμονή Πρωτοχρονιάς στις 15.15, η εκπομπή «The booth» έχει ετοιμάσει ένα γιορτινό επεισόδιο με τίτλο «The booth+»! Σοφία Μουτίδου, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Σοφία Κουρτίδου «συναντούν» τους Κώστα Μαρτάκη, Ματθίλδη Μαγγίρα και Θάνο Καλλίρη και μοιράζονται μαζί τους πολύ όμορφες χριστουγεννιάτικες στιγμές. Στις 22.00 το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη μπαίνει σε γιορτινή διάθεση, μετρώντας αντίστροφα για το 2021! Μέσα από ένα τετράωρο μουσικό πρόγραμμα τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου ερμηνεύουν τις σημαντικότερες επιτυχίες τους.

Οι τηλεθεατές θα θυμηθούν αγαπημένες εμφανίσεις καλλιτεχνών από το «Just the two of Us»! Δέσποινα Βανδή, Βασίλης Καρράς, Γιάννης Πλούταρχος, Καίτη Γαρμπή, Ελένη Φουρέιρα, Μελίνα Ασλανίδου, Λευτέρης Πανταζής, Αντζελα Δημητρίου, Θέμης Αδαμαντίδης, Κώστας Καραφώτης, Snik, Mad Clip, Ζόζεφιν και Γιώργος Θεοφάνους με το «Open New Year» θα μας συντροφέψουν με ένα non stop ανεβαστικό πρόγραμμα!

Σκάι με διπλό πρόγραμμα

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στις 21.00 το κανάλι του Φαλήρου θα προβάλει τον εορταστικό «Αδύναμο κρίκο» με καλεσμένους τους Νίκο Μουτσινά, Ματίνα Νικολάου, Alcatrash, που θα παίξουν για φιλανθρωπικό σκοπό. Τη σκυτάλη θα πάρει στις 22.15 ο Σπύρος Παπαδόπουλος με το «Στην υγειά μας, ρε παιδιά» κάνοντας ρεβεγιόν με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Μαζί τους στο πλατό του Σκάι θα βρεθούν οι Χρήστος Νικολόπουλος, Πίτσα Παπαδοπούλου, Ηβη Αδάμου, Χάρης Βαρθακούρης, Ματθαίος και Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης.

Alpha στη «Μουρμούρα»

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η παρέα της αποχαιρετούν σήμερα στις 13.15 το… δύσκολο 2020 με πολύ χορό. Ο Λευτέρης Πανταζής θέλει να βλέπει «ομορφιές» πάνω στα τραπέζια, να παθιάζονται με τις επιτυχίες του, και βάζει τα δυνατά του. Αναφορικά με το τηλεοπτικό ρεβεγιόν στο κανάλι του Alpha αποφάσισαν να συνδυάσουν την πιο επιτυχημένη τους σειρά με τη… μουσική.

Συγκεκριμένα, η Καίτη Γαρμπή θα κάνει ρεβεγιόν με τη «Μουρμούρα» στις 22.00 την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και έτσι για πρώτη φορά όλα τα ζευγάρια θα συναντηθούν μαζί για να περάσουν το ρεβεγιόν τους. Το όνειρο των τηλεθεατών να δουν τα αγαπημένα τους ζευγάρια μαζί γίνεται πραγματικότητα ύστερα από οκτώ χρόνια προβολής… Ελένη Κοκκίδου, Αντώνης Αντωνίου, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Κλέλια Ρένεση, Αννα Κουτσαφτίκη, Σπύρος Τσεκούρας, Σπύρος Χατζηαγγελάκης και Μαρία Χάνου θα μας πούνε τα κάλαντα με τον δικό τους τρόπο!

ANT1 από νωρίς

Η Φαίη Σκορδά και το «Πρωινό» του ANT1 σήμερα το πρωί θα υποδεχτούν τον Σταμάτη Γονίδη με τα διαχρονικά του τραγούδια. Μετά τα μεσάνυχτα το κανάλι θα μεταδώσει στη 1 το μουσικό πρόγραμμα από την Ιερά Οδό με τους Βασίλη Καρρά, Χρήστο Μενιδιάτη και Χρήστο Χολίδη, ενώ η Μαρία Μπεκατώρου και το «Still Standing» καλωσορίζουν το 2021 πανηγυρικά, με τα «αστέρια» του «Your Face Sounds Familiar»!

Θανάσης Αλευράς, Κρατερός Κατσούλης, Λευτέρης Ελευθερίου, Κώστας Δόξας, Μπέττυ Μαγγίρα, Ματθίλδη Μαγγίρα, Ησαΐας Ματιάμπα, Κατερίνα Στικούδη, Τάνια Μπρεάζου και Ιαν Στρατής, που είναι οι πρωταγωνιστές του φετινού «Your Face Sounds Familiar – All Star», έρχονται την Παρασκευή 1η Ιανουαρίου στις 21.00 και παίζουν για καλό σκοπό, για την ενίσχυση του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Το «μουσικό κουτί» της ΕΡΤ1

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στις 22.00, θα μεταδοθεί η δραματική ταινία «Το τανγκό των Χριστουγέννων» με πρωταγωνιστές τους Γιάννη Μπέζο, Γιάννη Στάνκογλου, Αντίνοο Αλμπάνη και Βίκυ Παπαδοπούλου, ενώ στις 23.45 η ΕΡΤ1 συνδέεται απευθείας με τον Δήμο Αθηναίων για την υποδοχή του νέου χρόνου.

Αμέσως μετά την αλλαγή του χρόνου, στις 00.05, αρχίζει το «Jukebox» με τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τη Ρένα Μόρφη! Οι παρουσιαστές της εκπομπής «Μουσικό κουτί» υποδέχονται τους Νατάσσα Μποφίλιου, Φοίβο Δεληβοριά, Πυξ Λαξ, Στέλιο Διονυσίου, Λάκη Παπαδόπουλο, Μελίνα Ασλανίδου, Χρήστο Θηβαίο, Τζώρτζια Κεφαλά, Μίλτο Πασχαλίδη, Γιώτα Νέγκα, Γιάννη Κότσιρα, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Μανώλη Φάμελλο, Πέννυ Μπαλτατζή και Nalyssa Green, που ερμηνεύουν τα αγαπημένα τους τραγούδια.

Ανήμερα την Πρωτοχρονιά, όπως κάθε χρόνο, η ΕΡΤ1 θα μεταδώσει στις 12.15 τη Συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Βιένης, ενώ στις 16.00 η Νάντια Κοντογεώργη υποδέχεται στο «φλΕΡΤ» την Τζώρτζια από τους Μπλε, τον Δημήτρη Σταρόβα και την Κατερίνα Πολέμη! Το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, στις 23.00, ένα λαμπερό και γεμάτο κέφι και χαρά «Μουσικό κουτί», με παρουσιαστές τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τη Ρένα Μόρφη και καλεσμένους τον Πάνο Μουζουράκη και την Παυλίνα Βουλγαράκη, έρχεται στις οθόνες μας.

Η ΕΡΤ2 στο «Νιάρχος»

Παραμονή Πρωτοχρονιάς η ΕΡΤ2 θα συνδεθεί στις 22.30 με το Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» και θα μεταδώσει απευθείας τις εκδηλώσεις για την υποδοχή του νέου έτους. Οικοδέσποινα θα είναι η ηθοποιός Νάντια Κοντογεώργη και η βραδιά θα αρχίσει με ένα ιδιαίτερο καλλιτεχνικό πρόγραμμα σε συνεργασία με την Εθνική Λυρική Σκηνή.

Μετά τις 24.00 και το φαντασμαγορικό show των πυροτεχνημάτων το κανάλι λέει «Καλή χρονιά με μιούζικαλ». Η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ συμμετέχει στο εορταστικό πρόγραμμα του Κέντρου Πολιτισμού Ιδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» για την αλλαγή του χρόνου με αγαπημένα τραγούδια από διάσημα μιούζικαλ. Τραγουδούν οι Θοδωρής Βουτσικάκης, Βάσια Ζαχαροπούλου, Νάντια Κοντογεώργη.

Την Πρωτοχρονιά, στις 10.55, σε απευθείας σύνδεση με τον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών, το κανάλι θα μεταδώσει τη δοξολογία για την έναρξη του νέου έτους. Το πρώτο Σάββατο της νέας χρονιάς η εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε ναι», με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο, γιορτάζει μαζί με όλους τους απόδημους Ελληνες. Η Κατερίνα Στανίση ξεσηκώνει με τις μεγάλες επιτυχίες της όσους βρίσκονται στο πλατό και, φυσικά, τους τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο. Στο πάρτι θα είναι και ο πάντα κεφάτος Στέλιος Διονυσίου!

ΕΡΤ3 με την Ελένη

Στις 12 τα μεσάνυχτα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς η ΕΡΤ3 θα υποδεχθεί τη νέα χρονιά παρέα με την Ελένη Τσαλιγοπούλου και το μουσικό σχήμα Πριγκηπέσσα. Σε ένα δίωρο εορταστικό πρόγραμμα με τίτλο «Πρωτοχρονιά με την Ελένη Τσαλιγοπούλου» η πολυαγαπημένη τραγουδίστρια ερμηνεύει παλιά αλλά και σύγχρονα λαϊκά τραγούδια, πλαισιωμένη από καταξιωμένους μουσικούς, παλιούς αλλά και νέους τραγουδιστές του λαϊκού τραγουδιού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This