Πέμπτη 17/6/2021

Δύσκολες στιγμές για την Ζέτα Μακρή στην εκπομπή του Νίκου Μάνεση

Ο Μάνεσης υπενθύμισε τι θα πει δημοσιογραφία

Στριμώχτηκε πριν από λίγο η υφυπουργός παιδείας Ζέτα Μακρή, από τον Νίκο Μάνεση στην εκπομπή του στον Alpha. Και αυτό είναι ένα εξαιρετικά ευχάριστο γεγονός, όχι φυσικά επειδή υπάρχει κάποια αντιπάθεια στην κυρία Ζέτα Μακρή, αντίθετα είναι από τις πλέον συμπαθείς προσωπικότητες στο κυβερνητικό σχήμα. Αλλά διότι μετά από καιρό είδαμε επιτέλους δημοσιογράφο να στριμώχνει υπουργό.

Για την ακρίβεια ο Νίκος Μάνεσης υπενθύμισε σε όλους τι θα πει πραγματική δημοσιογραφία. Αντί να κάνει αγιογραφίες στην κυβέρνηση, αποδόμησε τους ισχυρισμούς της κυρίας Μακρή περί επιτυχημένης διαχείρισης της πανδημίας, αλλά και την προσπάθεια να μετακινηθούν οι ευθύνες πάλι στους πολίτες.

Όταν η κυρία Μακρή έφερα το παράδειγμα της Κοζάνης για να αποδείξει πως δεν έφταιγε το άνοιγμα των συνόρων για την επιδείνωση της πανδημίας, ο Νίκος Μάνεσης απάντησε υπενθυμίζοντας το άνοιγμα των βορείων συνόρων και τις ορδές τουριστών που εισήλθαν, ενώ προέρχονται από χώρες με πολύ βεβαρυμένο ιικό φορτίο. « Ανοίξαμε τα σύνορα και κυνηγάμε π.χ. τους Σέρβους για να διαπιστώσουμε ότι 1 στους 10 είχε κορονοϊό!» θύμισε ο κ. Μάνεσης.

Η κυρία Μακρή προσπάθησε να απαντήσει κάνοντας αναφορά στο διθυραμβικό δημοσίευμα του Εκόνομιστ για την διαχείριση της πανδημίας από την ελληνική κυβέρνηση. Με το Νίκο Μάνεση να απαντά άμεσα, ότι ο Εκόνομιστ έγραφε διθυράμβους και για το σουηδικό μοντέλο, που όμως απέτυχε παταγωδώς!

Αν συνεχίσει έτσι ο Νίκος Μάνεσης, βλέπουμε να ψάχνει τους υπουργούς με το κυάλι…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ