Survivor: Ποιοι δέχτηκαν πρόταση για να μπουν στο παιχνίδι και όσα είπε η μητέρα της Κάτιας μετά την αποχώρησή της (video)

O πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση.

Must Read

Μία από τις παίκτριες που θεωρούνταν φαβορί στο Survivor, ήταν αδιαμφισβήτητα η Κάτια Ταραμπάνκο, λόγω προβλήματος υγείας όμως αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Το νεαρό μοντέλο δεν έχει επιστρέψει ακόμη στα πάτρια εδάφη, με την μητέρα της να την περιμένει καρτερικά, ώστε να σιγουρευτεί ότι η κόρη της είναι καλά στην υγεία της.

Η κα. Ναταλία, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε», δήλωσε πως «Είμαι περήφανη για την κόρη μου. Την περιμένουμε να έρθει» ενώ αποκάλυψε ότι «δεν έχουμε επικοινωνήσει ακόμη. Με έχουν ενημερώσει ότι είναι καλά στην υγεία της. Δεν ξέρω τι ακριβώς έπαθε».

Αναφορικά με τα αρνητικά σχόλια που ακούστηκαν από τους πρώην συμπαίκτες της Κάτιας, εκείνη υποστήριξε πως «Εγώ νομίζω ότι η πείνα και οι συνθήκες που υπήρχαν οδήγησαν στα σχόλια. Η ζωή είναι ρόδα και όλα γυρνάνε», ενώ παραδέχτηκε ότι την «πείραξαν οι αρνητικές κριτικές» για την κόρη της.

Όσον αφορά τις αντιδράσεις του Γιώργου Κοψιδά και του Τριαντάφυλλου μετά την αποχώρηση της είπε: «Πιστεύω ότι έκανε φίλους στο παιχνίδι»

Επίσης, η κα. Ναταλία αναφέρθηκε και στις επιδόσεις της κόρης της στα αγωνίσματα λέγοντας πως «Η άλλη ομάδα έχει επαγγελματίες. Η Κάτια είναι μοντέλο, έχει πείσμα, κάνει σπορ».

Τέλος, αναφέρθηκε και στα σχόλια της πρώην συμπαίκτρια της Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η οποία αμφισβήτησε την περιπέτεια υγείας της κόρης της.

«Ο κόσμος έχει γλώσσα και λέει ό,τι θέλει. Δεν μπορείς να κλείσεις τα στόματα», είπε χαρακτηριστικά.

Μετά την αποχώρηση της Κάτιας, τα δεδομένα άλλαξαν για τους παίκτες του Survivor. Δημιουργήθηκαν δύο νέες ομάδες, η μπλε και οι κόκκινοι, με την πρώτη να κερδίζει την πρώτη ασυλία.

Οι κόκκινοι ενώ φαίνεται να είχαν δεθεί σαν ομάδα, δεν κατάφεραν ωστόσο να κερδίσουν τον πρώτο στίβο μάχης και καλέστηκαν να ψηφίσουν τους πρώτους παίκτες προς αποχώρηση.

Ο Γιώργος Κοψιδάς φαίνεται να μην έπεισε όλους τους συμπαίκτες του σχετικά με την αρχηγεία του και πήρε δύο ψήφους για αποχώρηση, ωστόσο η Ανθή Σαλαγκούδη κέρδισε το μεγαλύτερο μέρος των αρνητικών ψήφων κι είναι η πρώτη υποψήφια από τους Κόκκινους.

Προκειμένου να ενδυναμωθούν οι ομάδες και να κρατήσει η παραγωγή το ενδιαφέρον των τηλεθεατών υψηλό, αναμένονται να μπουν στο παιχνίδι τρεις νέοι παίκτες ανάμεσά τους ο Ηλίας Μπόγδανος και η Βαλέρια Χοψονίδου.

Παρόλα αυτά σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό», δύο ακόμη νέα πρόσωπα δέχθηκαν πρόταση. Ο λόγος για τον Γιάννη Μαρακάκη, που αρνήθηκε την πρόταση και τον αδερφό της Κατερίνας Δαλάκα, Κώστα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This