Ο μισητός Βόσκαρης, που θα κατηγορηθεί για τον βιασμό της Σοφούλας, κουνάει μαντίλι στις «Άγριες μέλισσες»

Νέμεσις για τον Βόσκαρη

Must Read

O σκληρός Βόσκαρης σύντομα θα… πάρει πόδι από το Διαφάνι και θα εξαφανιστεί μια για πάντα από τις «Άγριες μέλισσες»!

Ο γοητευτικός ηθοποιός και σκηνοθέτης Βασίλης Μπισμπίκης, που με αριστουργηματικό τρόπο υποδύεται ένα από τα πιο μισητά πρόσωπα στην ελληνική τηλεόραση, σε λίγο θα κουνήσει μαντίλι στη σειρά-φαινόμενο!

Ο άνθρωπος που θα σβήσει από τον χάρτη του Διαφανίου τον Βόσκαρη θα είναι η Λενιώ Σταμίρη, με τη βοήθεια όμως της Σοφούλας! Θα τον κατηγορήσουν για βιασμό και ο σκληρός διοικητής της Χωροφυλακής θα βρεθεί εκεί που του αξίζει: στη φυλακή!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Σοφούλα κλέβεται με τον Βόσκαρη, τον παντρεύεται και από εκεί αρχίζει ο δικός της γολγοθάς! Ο πρώην αρραβωνιαστικός της, ο Αγγελος, οι γονείς της, αλλά και ο Λάμπρος με την Ελένη την είχαν προειδοποιήσει για τους κινδύνους της σχέσης της με τον διοικητή, αλλά αυτή είχε τυφλωθεί από τη γοητεία και την εξουσία αυτού του δαιμονικού άνδρα.

Από την πρώτη νύχτα του γάμου τους θα καταλάβει τι εστί εξευτελισμός και τι πόνος. Ο Βόσκαρης, ακολουθώντας τη γνωστή πρακτική του, βιάζει τη Σοφούλα και της φέρεται απάνθρωπα. Εκείνη αντιδράει και αυτός της επιτίθεται βάναυσα με ακατονόμαστες φράσεις και την απειλεί πως, αν μιλήσει, θα το μετανιώσει πικρά. Της απαγορεύει μάλιστα τις πολλές εξόδους από το σπίτι και απαιτεί να του ζητά την άδεια όταν θέλει να βγει.

Ο Τόλλιας και η Παγώνα αρχίζουν να αισθάνονται ότι η κόρη τους δεν περνά καλά, παρόλο που αυτή τους λέει ότι στη ζωή της όλα κυλούν αρμονικά. Η πτώση όμως αυτού του παρανοϊκού ανθρώπου κοντοζυγώνει…

Η Λενιώ μαζί με τον Λάμπρο, τη Λέτα, τη γραμματέα του γιατρού που έκανε τις εκτρώσεις στη φυλακή, και τον εισαγγελέα Αλέξη Γραμματικό, αλλά κυρίως με την πολύτιμη βοήθεια της Σοφούλας, που θα μιλήσει ξεκάθαρα στο δικαστήριο για την κακοποίησή της από τα χέρια του άντρα της, θα τον στείλουν στο μπουντρούμι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τα βρώμικα παιχνίδια με τα απογευματινά χειρουργεία και ο προκλητικός Γεωργιάδης!

«Μόνο το 1% διαμαρτύρεται για τα απογευματινά χειρουργεία»

More Articles Like This