Survivor: Στημένη η ψηφοφoρία; – Έντονη λεκτική διαμάχη ανάμεσα σε Περικλή Κονδυλάτο και Τριαντάφυλλο (video)

Must Read

Τεράστια ανατροπή περίμενε χθες την ομάδα των Κόκκινων, αφού η Ανθή Σαλαγκούδη που ήταν υποψήφια προς αποχώρηση ψηφίστηκε από το κοινό ως η πιο δημοφιλέστερη παίκτρια για την συγκεκριμένη ομάδα, οπότε στην θέση της έβαλε την συμπαίκτριά της Ελίζαμπεθ Ελέστι, η οποία μάλιστα αποχώρησε από το reality επιβίωσης.

Το αποτέλεσμα βέβαια αυτό προκάλεσε αντιδράσεις στου χρήστες των social media κάνοντας λόγο ότι η ψηφοφορία ήταν στημένη

Γι’ αυτές τις φήμες μίλησε η στην εκπομπή «Πρωινό» η κουμπάρα της Ανθής Σαλαγκούδη, Πολυξένη Καραμίχα, λέγοντας πως η Ανθή είναι όντως δημοφιλής στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα η οικογένειά της οργάνωσε την υποστήριξη της Ανθής στην ψηφοφορία.

Παρόλα αυτά ο ΣΚΑΪ, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, απάντησε ότι δεν μπορεί να διαμορφωθεί ή να στηθεί η ψηφοφορία από την παραγωγή.

Λόγω των αντιδράσεων που έχουν προκληθεί η παραγωγή δεσμεύεται να κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να λυθεί το θέμα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής «Ευτυχείτε», η παραγωγή ζήτησε από δικηγόρο να ελέγξει την ψηφοφορία. Από τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι δεν έχει γίνει μαζική ψηφοφορία. Ενώ, αναφέρθηκε πως και το περιβάλλον της Ανθής παρακίνησε τον κόσμο να ψηφίσει την παίκτρια.

Μετά από αυτήν την μεγάλη ανατροπή, ένταση φαίνεται πως θα δημιουργηθεί στην καλύβα των πρώην Διάσημων, αφού ο Τριαντάφυλλος είναι αρκετά ενοχλημένος με την συμπεριφορά του Περιλκή Κονδυλάτου.

Σύμφωνα με το spoiler της εκπομπής «Ευτυχείτε», οι δύο παίκτες θα τσακωθούν πολύ άσχημα, με τον γνωστό σχεδιαστή κοσμημάτων να ζητάει την βοήθεια της παραγωγής μετά το έντονο λεκτικό επεισόδιο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This