Survivor: Οι αιχμές της Ελίζαμπεθ Ελέτσι για τις συμπαίκτριές της και ο νέος τρόπος ψηφοφορίας για τους τηλεθεατές (video)

«Η Ασημίνα με ζήλευε»!

Must Read

Σάλο δημιούργησε η δημοφιλία της Ανθής Σαλαγκούδη. Λόγω αυτής της απόφασης του κοινού η Ανθή ανάδειξε ως υποψήφια για αποχώρηση την Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η οποία χωρίς να το περιμένει ήταν η παίκτρια που ψηφίστηκε από το τηλεοπτικό κοινό για να φύγει από το παιχνίδι.

Η «Γαζέλα της Μυκόνου» μίλησε για όλους και για όλα στην κάμερα της εκπομπής «Love it» ρίχνοντας τα βέλη της στις συμπαίκτριές της αλλά και στον Περικλή Κονδυλάτο.

«Είναι κάτι που με πλήγωσε πάρα πολύ. Θεωρώ ότι δεν μου άξιζε καθόλου. Ήμουν μια παίκτρια που έφερνε νίκες και ήμουν μια απειλή για τις κοπέλες. Πριν από εμένα ήταν η Κάτια γι’ αυτό και τη φάγανε», είπε αρχικά η Ελίζαμπεθ για την αποχώρησή της.

Αναφερόμενη στη δημοφιλία της Ανθής Σαλαγκούδη, η ίδια παραδέχτηκε εμμέσως πλην σαφώς, ότι δεν της άξιζε. Συγκεκριμένα είπε πως «δεν το περίμενα καθόλου. Μήπως το φιλοζωικό τη λυπήθηκε, γιατί έλεγε συνέχεια για τη γάτα της; Ήταν αδικία. Δεν μπορείς να ψηφίζεις μια δυνατή παίκτρια, η οποία αύριο θα κάνει τα πάντα για να φας εσύ. Είναι αργή και στα αγωνίσματα που είχα θέμα συνεργασίας δεν έδεναν τα vibes μας.

Η Ανθή έτρεμε τη στιγμή που βγήκε δημοφιλέστερη παίκτρια και της είπε η Άννα Μαρία να ψηφίσει εμένα. Γιατί η γυναίκες θέλουν να με εξαφανίσουν από το πλάνο.

Η Ανθή Σαλαγκούδη δεν είναι για το Survivor. Αν θέλει να μπει σε ένα ριάλιτι, ας πάει κάπου αλλού».

Η Ελίζαμπεθ δεν δίστασε να σχολιάσει και την συμπεριφορά της Άννας Μαρίας Βέλλη μέσα στο παιχνίδι λέγοντας πως «δεν μου αρέσει να μου κάνουν παρατήρηση για τα ελληνικά μου. Της Άννας Μαρίας της αρέσει να διορθώνει τους πάντες, όπως κάνει και με τον Τριαντάφυλλο».

Απ’ ότι φαίνεται και με την Ασημίνα Ιγγλέζου δεν είχε και τις καλύτερες σχέσεις.

«Την Ασημίνα την χαιρέτησα ξινά όπως ξινή ήταν. Η Ασημίνα ζήλευε την ιδιότητά μου. Ήθελε διακαώς να γίνει παρουσιάστρια και δημοσιογράφος. Καλύτερα να ψήφιζε τον εαυτό της παρά εμένα. Δεν θέλω να έχω καμία σχέση μαζί τη», είπε χαρακτηριστικά

Όσον αφορά τον Περικλή Κονδυλάτο είπε: «Ο Περικλής Κονδυλάτος είναι αυτός που κινεί τα νήματα. Είναι αυτός που συγκαλεί κάθε δυο-τρεις ώρες τα περιβόητα συμβούλια χωρίς λόγο. Με τον Περικλή είχαμε δέσει από την αρχή, αλλά εγώ δεν ψηφίζω με βάση τη φιλία, αλλά την αγωνιστικότητα».

Τέλος, στην ερώτηση ποιος θέλει να είναι ο νικητής του Survivor απάντησε: «Θέλω να κερδίσει ο Γιώργος Κοψιδάς ή η Σοφία».

Αξίζει να σημειωθεί πως πολλοί είναι αυτοί που δεν πιστεύουν ότι η Ανθή Σαλαγκούδη, όντως ψηφίστηκε από το κοινό ως η δημοφιλέστερη παίκτρια του reality επιβίωσης και μάλιστα έκανα λόγο για στημένη ψηφοφορία!

Η παραγωγή θέλοντας να διαγράψει τα κακώς κείμενα αποφάσισε να αλλάξει τον τρόπο που θα γίνεται πλέον η ψηφοφορία.

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις της εκπομπής «Love it», μετά την ανακοίνωση των υποψηφίων προς αποχώρηση, οι τηλεθεατές θα ψηφίζουν τον παίκτη που θέλουν να μείνει στο παιχνίδι

Επίσης στο παιχνίδι θα επιστρέψουν και τα ατομικά αγωνίσματα ασυλίας, που έχουν ως στόχο να γίνουν πιο μαχητικοί οι παίκτες, διεκδικώντας την παραμονή τους στο Survivor.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This