Στα σκαριά η «Στιγμή της αλήθειας» με τον Μικρούτσικο στο Open!

Διπλό «χτύπημα» από το Open!

Must Read

Με μια κοινωνική εκπομπή με τον «μετρ» του είδους Ανδρέα Μικρούτσικο, που ξέρει να κρατά ισορροπίες, και με ένα νέο ριάλιτι μόδας, με παρουσιαστή ίσως τον Νίκο Κοκλώνη, το Open θα μπει για τα καλά στον ανταγωνισμό της ψυχαγωγίας.

Μετά την επιστροφή του στην τηλεόραση μέσω του «Big Brother», ο Μικρούτσικος, ο οποίος, όπως γράψαμε, ανήκει επίσημα στο δυναμικό της εταιρίας παραγωγής Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη, δουλεύει πυρετωδώς το project που πρόκειται να αναλάβει και ανάμεσα στις επικρατέστερες επιλογές ξεχωρίζει η εκπομπή «Η στιγμή της αλήθειας», που ενδέχεται να επιστρέψει ύστερα από 12 χρόνια στη μικρή οθόνη.

Πρόκειται για το τηλεπαιχνίδι το οποίο παρουσίαζε στον ΑΝΤ1 τη διετία 2008-2009 η Ευγενία Μανωλίδου, με τις πολύ ιδιαίτερες και προσωπικές ερωτήσεις προς τους παίκτες, που σκοπό είχαν την αλήθεια.

Πάντως, λόγω της ιδιαιτερότητας της εκπομπής, το ζήτημα έχει αναλάβει η νομική υπηρεσία της Barking Well Media, ώστε να εξεταστεί πώς μπορεί να προχωρήσει το συγκεκριμένο εγχείρημα, αλλά και τυχόν αλλαγές που ίσως χρειαστεί να γίνουν στο φορμάτ, προκειμένου να μην μπλέξει ο Ανδρέας Μικρούτσικος ή το Open με το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης. Ο Κοκλώνης όμως δεν σταματά εδώ, μια και, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε!», ανάμεσα στα πρότζεκτ που εξετάζει είναι και αυτό ενός νέου show μόδας, το οποίο ήδη προβάλλεται με επιτυχία σε αρκετές χώρες του κόσμου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This