Η πρώτη εξάδα επωνύμων που μπαίνει στη «Φάρμα» για να διεκδικήσει το έπαθλο (video)

Τσάκα την... τσάπα

Must Read

Αντίστροφη μέτρηση για τη «Φάρμα», που αναμένεται να «σκάσει» στην τηλεόραση τον Μάρτιο, με παρουσιαστή τον «μετρ» του είδους Σάκη Τανιμανίδη, και χθες, από την εκπομπή «Το πρωινό», αποκαλύφθηκε η πρώτη εξάδα των επωνύμων που θα ζήσει τη βουκολική ζωή (ο νικητής θα κερδίσει 50.000 ευρώ και ένα αυτοκίνητο αξίας 25.000 ευρώ) στον ΑΝΤ1.

Πρόκειται, λοιπόν, για τους ηθοποιούς Στράτο Τζώρτζογλου (πήρε το ΟΚ από τη σύζυγό του Σοφία Μαριόλα, ώστε να λείψει έστω για λίγο από την αγκαλιά της), Θανάση Βισκαδουράκη και Μιχάλη Ιατρόπουλο, τον δημοσιογράφο Θανάση Πάτρα και τις… επαγγελματίες παίκτριες reality Ειρήνη Κολιδά (γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό χάρη στο πέρασμά της από το «Survivor») και Μαρία Μιχαλοπούλου, που ήταν στο σπίτι των μοντέλων, στο reality μόδας «Greece’s Next Top Model»!

Φουλ άρμεγμα

Οι πρώτοι έξι παίκτες είναι έτοιμοι, λοιπόν, να ζήσουν τη νέα τηλεοπτική περιπέτειά τους για χάρη της δόξας και του επάθλου και ίσως έχουν αρχίσει και τις… προπονήσεις στο άρμεγμα και στις γεωργικές εργασίες, προκειμένου να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις της «Φάρμας» και να μην πέσουν «θύματα» του twitter, όπως η «συνάδελφός» τους στο «Survivor» Ανθή Σαλαγκούδη, που με τις αθλητικές επιδόσεις της στον Αγιο Δομίνικο είναι η χαρά του… twitter!

https://www.youtube.com/watch?v=kiyJMRFJ3zQ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This