Η Ανθή «ανθίζει» στον Σκάι, στο πάνελ της Μαλέσκου ή με δική της εκπομπή!

«Δοξάστε με»

Must Read

Η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του «Survivor» με τους 25.000 ακολούθους στο Ιnstagram (δεν το λες και σούπερ ουάου αριθμό) με το που φύγει από το reality σαλπάρει για εκπομπή!

Οργιάζουν οι φήμες που θέλουν την Ανθή Σαλαγκούδη να αξιοποιεί τη παρουσία της στον Αγιο Δομίνικο! Από την μία ακούγεται πως οι τηλεθεατές ίσως τη δούνε στο πάνελ της Ιωάννας Μαλέσκου στην πρωινή εκπομπή «Love it» μετά το τέλος της παραμονής της στο «Survivor», από την άλλη ακούγεται πως το καλοκαίρι θα αποκτήσει δική της εκπομπή με ένα πρωινό ή μεσημεριανό μαγκαζίνο.

Η Ιωάννα Μαλέσκου

Eτσι λοιπόν, όπως όλα δείχνουν, μετά τις τηλεοπτικές αναζητήσεις στην κρατική τηλεόραση η κόρη του πρώην υφυπουργού Ανάπτυξης θα στραφεί στην ιδιωτική τηλεόραση, ευελπιστώντας να στεριώσει, μια και το πέρασμά της από το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής δεν το λέει κανείς και πετυχημένο! Είναι προφανές ότι η 36χρονη Θεσσαλονικιά δημοσιογράφος (που το twitter τη γλεντάει για τις ανύπαρκτες αθλητικές αποδόσεις της στο φετινό «Survivor») δεν μπήκε στο παιχνίδι μόνο για τα 6.500 ευρώ την εβδομάδα, αλλά για να αξιοποιήσει επαγγελματικά στο έπακρο την… πείνα της στο reality!

Αν πάντως ευδοκιμήσει το πρώτο σενάριο και καθίσει στον καναπέ της Μαλέσκου, οι θερμοκρασίες στο στούντιο θα είναι πολικές, αφού, όπως και να το κάνουμε, και οι δύο μια ψυχρότητα την εκπέμπουν μέσα από την κάμερα και τον φακό… Εκτός κι αν το τηλεοπτικό καλοκαίρι θα έχει και τη σφραγίδα της Σαλαγκούδη, οπότε δεν τίθεται θέμα θερμοκρασίας…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This