Ανακοίνωση OPEN Media Group για την επίθεση στα γραφεία των εφημερίδων «Δημοκρατία», «Εspresso» και «Εστία

Ανακοίνωση για την επίθεση κατά του Τύπου

Must Read

Επίθεση με γκαζάκια πραγματοποιήθηκε στο κτίριο που συστεγάζονται οι εφημερίδες «Δημοκρατία», «Εspresso» και «Εστία», τα ξημερώματα της Τετάρτης, στο Παγκράτι. Στο κτίριο προκλήθηκαν υλικές ζημιές και ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

Με αφορμή την επίθεση, το OPEN Media Group (OPEN, ethnos.gr, imerisia.gr) εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Με αφορμή τη σημερινή επίθεση με εκρηκτικούς μηχανισμούς στα γραφεία ομίλου μέσων μαζικής ενημέρωσης, με έδρα το Παγκράτι, εκφράζουμε τον πλήρη αποτροπιασμό μας για την κάθε βίαιη και εγκληματική ενέργεια που έχει ως απώτερο σκοπό να προκαλέσει πλήγμα στην ελεύθερη διακίνηση των ιδεών, της πολυφωνίας της ενημέρωσης και του Τύπου.

Συγχρόνως, ο όμιλος OPEN Media μεταφέρει την αμέριστη συμπαράστασή του στους συναδέλφους δημοσιογράφους, των οποίων η φωνή πρέπει να συνεχίσει να ηχεί φωτίζοντας τους δημοκρατικούς μας θεσμούς».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This