Οργή προκάλεσε η δήλωση Μάνδρου στον ΣΚΑΪ: «Τι δουλειά είχαν τα παιδιά στο σπίτι του Λιγνάδη;» (video)

Ευθύνες στους... γονείς ρίχνει η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ

Must Read

Σάλο και οργή προκάλεσαν οι αδιανόητες απορίες της δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ Ιωάννας Μάνδου για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος κατηγορείται για κατά συρροή βιασμούς ανηλίκων!

Τη στιγμή που η κοινωνία παρακολουθεί συγκλονισμένη τον καταιγισμό εξελίξεων μετά την σύλληψη του διάσημου ηθοποιού και σκηνοθέτη, όπως και τις καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από μάρτυρες οι οποίοι δηλώνουν ότι γνώριζαν τις αποτρόπαιες πράξεις, κάποιοι δημοσιογράφοι φέρεται να τείνουν να στρέψουν τα φώτα αλλού.

Ακολουθώντας τη γραμμή της κυβέρνησης για την στήριξη στην υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, ενώ σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος αλλά και η κοινωνία, ζητούν την παραίτησή της, η κα. Μάνδρου, θέτει θέμα ευθύνης των… γονέων των θυμάτων.

«Μάνα και πατέρα δεν είχανε;»

«Tα παιδιά αυτά που βρισκόντουσαν σε ένα σπίτι και ξενυχτάγανε και υφίσταντο αυτά που υφίσταντο, μάνα και πατέρα δεν είχανε;» σχολίασε αρχικά η δημοσιογράφος, με το πάνελ της εκπομπής να προσπαθεί να «μαζέψει» την άστοχη ερώτησή της, επισημαίνοντας ότι αρκετές περιπτώσεις αφορούν προσφυγόπουλα.

Η δημοσιογράφος όμως επέμεινε στη θέση της και με νέα δήλωσή της στοχοποιήσε τους γονείς των θυμάτων, στον απόηχο των καταγγελιών που έφτασαν στην Εισαγγελία για συγκάλυψη ενός οργανωμένου κυκλώματος παιδεραστίας: «Όχι, αυτά που έχουν καταγγείλει δεν είναι καθόλου προσφυγόπουλα. Ήτανε παιδιά σε οικογένειες που κατά τη γνώμη μου τίθεται ένα θέμα ευθύνης των γονέων που πρέπει να ασκούν με επιμέλεια την επιμέλεια των παιδιών τους γιατί δεν μπορεί το παιδί 14 χρονών να κοιμάται έξω από το σπίτι και να μην ξέρει η μάνα κι ο πατέρας αν είναι σε κανενός αλλουνού παιδί το σπίτι ή αν είναι πουθενά αλλού» ανέφερε και προκάλεσε την οργή των τηλεθεατών αλλά και των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This