Λενιώ και Λάμπρος έγιναν… μάθημα σε βρετανικό πανεπιστήμιο! (video)

Βίντεο με τους δύο πρωταγωνιστές στις «Άγριες μέλισσες» έγινε μάθημα σε βρετανικό ΑΕΙ και πήρε το πρώτο βραβείο!

Must Read

Τον φιλάει με πάθος. Τον αγκαλιάζει με λατρεία. Τον χαστουκίζει και κλαίει, και αυτός δακρύζει. Της χαϊδεύει το κεφάλι και την κοιτάει με αγάπη στα χαμογελαστά της μάτια.

Να που η Λενιώ και ο Λάμπρος από το Διαφάνι έγιναν μάθημα μέχρι και σε πανεπιστήμιο της Βρετανίας για το πώς μέσα από τη σιωπή «βγαίνει» η επικοινωνία και το συναίσθημα! Με καθηλωτικό σενάριο από τη Μελίνα Τσαμπάνη, κινηματογραφική αισθητική από τον σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτο και εξαιρετικές ερμηνείες γίνονται οπτικοακουστικά θαύματα στην Ελλάδα, και έτσι μέσα από ένα βίντεο με πρωταγωνιστές τη Μαρία Κίτσου και τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο οι «Άγριες μέλισσες» ενθουσιάζουν ακόμη και καθηγητές και φοιτητές στη Βρετανία! Μάλιστα, το εν λόγω video βραβεύτηκε σε πανεπιστήμιο της Αγγλίας με το πρώτο βραβείο, με θέμα το συναίσθημα μέσω της εικόνας!

Το ευχάριστο γεγονός μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, γράφοντας στην ανάρτησή του: «Το συγκεκριμένο βίντεο αποτελεί προϊόν έρευνας της @gogobillia για το συναίσθημα μέσω της εικόνας! Την περασμένη εβδομάδα πήρε την πρώτη θέση σε πανεπιστήμιο της Αγγλίας από φοιτητές που δεν ήξεραν καν τη γλώσσα! Την ευχαριστούμε!» ανέφερε με περηφάνια ο δάσκαλος του Διαφανίου!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This