Στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη ο Μένιος Φουρθιώτης

Σεισμός στο εκδοτικό σκηνικό από την επανακυκλοφορία της εφημερίδας Αποκαλυπτικά

Must Read

Στις δύσκολες στιγμές ακόμα και οι πιο μεγάλοι ηγέτες, μετρούν τους πραγματικούς υποστηρικτές και παραστάτες. Σε αυτή την δύσκολη στιγμή για την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη λοιπόν, ο γνωστός παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης, αποδεικνύεται ένας πραγματικός υποστηρικτής του Έλληνα πρωθυπουργού.

Την ώρα που ακόμα και οι εφημερίδες που παραδοσιακά στήριξαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη αρχίζουν και ασκούν κριτική στα πεπραγμένα της κυβέρνησης, ήρθε η εφημερίδα «Αποκαλυπτικά» για να δώσει ανάσα και πολιτικό οξυγόνο στο Μέγαρο Μαξίμου.

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας έσκασε σαν βόμβα στα περίπτερα αλλά και στα θεμέλια της αντιπολίτευσης. Με δυναμική και εμπεριστατωμένη αρθρογραφία, χωρίς ενοχικά σύνδρομα, αλλά με επιχειρήματα, τα Αποκαλυπτικά αποκάλυψαν το αφανές έργο της κυβέρνησης. Τις μεγάλες κυβερνητικές επιτυχίες, που δεν τολμούν να ψελλίσουν οι υπόλοιποι δήθεν υποστηρικτές του Κυριάκου. Αυτοί που τώρα προσπαθούν να κρατήσουν «ίσες αποστάσεις», υπό τον φόβο μήπως και αλλάξουν τα πράγματα με αποτέλεσμα να βρεθούν εκτεθειμένοι.

Διπλάσιο ποσοστό διαθέτει η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη από τον ΣυΡιζΑ. Η κυβέρνηση κέρδισε το στοίχημα των εμβολιασμών με 1 εκατομμύριο εμβολιασμούς. Κέρδισε το στοίχημα του μεταναστευτικού με μείωση των ροών κατά 90%!

Και οι αποκαλύψεις δεν σταματούν εδώ.

260,5 εκ. Ευρώ μπαίνουν στις τσέπες των εργαζομένων! Η ΔΕΗ δίνει ρεύμα σε όσους δεν έχουν να πληρώσουν! Και για όσους ακόμα δεν έχουν πειστεί, πάρτε και 50 € για να ψωνίσετε ότι θέλετε από το σουπερμάρκετ! Για όλα μάλιστα τα σουπερμάρκετ!

Καλού – κακού πάντως, όταν πάτε στο σουπερμάρκετ να ψωνίσετε με την επιταγή της εφημερίδας, κρατάτε και κανένα πενηντάρικο μαζί σας σε περίπτωση που οι υπάλληλοι του καταστήματος δεν έχουν ακόμα ενημερωθεί για την μεγάλη προσφορά.

Παράδεισο έχει κάνει την χώρα ο Κυριάκος! Το αποκάλυψαν τα Αποκαλυπτικά…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This