Survivor: To τεστ εγκυμοσύνης της Μαριαλένας και ο τσακωμός του Αλέξη Παππά με τον Ηλία Μπογδάνο (video)

Φωτιά πήρε το Twitter με το κοντινό πλάνο της Άννας Μαρίας Βέλλη και του Νίκου Μπάρτζη!

Must Read

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη το τελευταίο διάστημα φαίνεται να έχει θέματα με το στομάχι της με αποτέλεσμα να έχει πρηστεί και στην κοιλιά αλλά και στο πρόσωπο. Προκειμένου να δει τι συμβαίνει μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και οι γιατροί την έβαλα να κάνει τεστ εγκυμοσύνης.

«Εδώ και ένα μήνα έχω πρησμένη κοιλίτσα. Γενικά είμαι πρησμένη στο πρόσωπο. Πήγα στο νοσοκομείο για να δω τι συμβαίνει. Ο γιατρός, με το που με είδε, μου είπε ότι πρέπει να κάνω τεστ εγκυμοσύνης και του λέω “what; Με τίποτα!”. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, του λέω. Μετά όμως έκανα, για να του φύγει και εκείνου η απορία. Έρχεται και μου λέει “no baby” και του λέω “ευτυχώς”. Θα τα είχα δει όλα σε αυτό το παιχνίδι… Θα με έβγαζαν και έγκυο», είπε ανακουφισμένη η παίκτρια της μπλε ομάδας.

Το γεγονός αυτό σχολιάστηκε και από τον Περικλή Κονδυλάτο, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη που έχει σχέση με τον τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη, το τελευταίο διάστημα έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τα ΜΜΕ λόγω της προσωπικής της ζωής, καθώς μέσα στο παιχνίδι και συγκεκριμένα στην ίδια ομάδα με εκείνη, βρίσκεται και ο πρώην σύντροφος της Σάκης. Πολλοί μάλιστα είναι εκείνοι που κάνουν λόγο για επανασύνδεση.

«Ποιος είναι ο πατέρας όμως;», έγραψε όλο νόημα στο Instastory του o πρώην παίκτης της κόκκινης ομάδας.

Φουντώνουν οι φήμες για το ειδύλλιο μεταξύ της Άννας Μαρίας Βέλλη και του Νίκου Μπάρτζη, οι οποίοι αδιαμφισβήτητα έχουν έρθει πολύ κοντά.

Όπως δείχνουν τα πλάνα από το Survivor, οι δύο παίκτες της μπλε ομάδας φαίνονται να κοιμούνται δίπλα δίπλα και το Twitter πήρε φωτιά από τα σχόλια.

Οι εντάσεις από το reality επιβίωσης δεν θα λείψουν και από το σημερινό επεισόδιο!

Μετά την έντονη λογομαχία που είχε ο Τριαντάφυλλος με τον Γιώργο Κόρομι, ο γνωστός τραγουδιστής βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση με 9 ψήφους.

Καυγάδες όμως φαίνεται ότι θα φέρει και το σημερινό αγώνισμα ασυλίας, αφού όπως φαίνεται στο trailer που κυκλοφόρησε, ο Αλέξης Παππάς και ο Ηλίας Μπογδάνος θα τσακωθούν έντονα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This