Τα «έχωσε» ο Αντώνης Κανάκης για το τροχαίο στη Βουλή (video)

Πυρά για τη στάση του τροχονόμου - «Σοβαρευτείτε! Δεν έχετε αυτό το δικαίωμα!»

Must Read

Μέσα από το μοναδικό τους δελτίο στη συχνότητα του Open, που παρουσιάζει τις ειδήσεις με διαφορετικό ύφος από όλα τα υπόλοιπα κανάλια, οι Ράδιο Αρβύλα έχουν κερδίσει την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο κεντρικός παρουσιαστής, Αντώνης Κανάκης δεν θα μπορούσε να μην πάρει δημόσια θέση για το τρομερό τροχαίο που σημειώθηκε έξω από τη Βουλή, όταν ένα υπηρεσιακό όχημα της Ντόρας Μπακογιάννη παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 23χρονο Ιάσονα.

Σχολιάζοντας την απαράδεκτη συμπεριφορά του τροχονόμου που μίλησε με αγένεια και έδιωξε τον αυτόπτη μάρτυρα από το σημείο, ο Αντώνης Κανάκης εξαπέλυσε πυρά: «Διώχνουν τον μάρτυρα, ενώ θα έπρεπε να πέσουν πάνω του, να ρωτήσουν τι ακριβώς γνωρίζει, να τα καταγράψουν, να ενδιαφερθούν. Το δεύτερο φαινόμενο που όλοι δυστυχώς γνωρίζουμε σε αυτή τη χώρα είναι ένας ακόμα ”επαγγελματίας” αστυνομικός να μιλάει λες και μιλάει κι εγώ δεν ξέρω σε ποιον» σχολίασε και πρόσθεσε φανερά εκνευρισμένος:

«Δεν έχετε αυτό το δικαίωμα!»

«Πρέπει να τελειώνει αυτό το πράγμα! Θα απασφαλίσει κανένας πολίτης καμιά μέρα και άντε να γλιτώσει ο άνθρωπος από τη φυλακή. Πρέπει να τελειώνει αυτή η νοοτροπία που προέρχεται από τη Χούντα, και από παλαιότερα, ότι έχει το δικαίωμα ένας δημόσιος λειτουργός όπως ο αστυνομικός να μιλάει άσχημα, να προσβάλλει, να βρίζει έναν Έλληνα πολίτη; Φτάνει! Είμαστε στο 2021! Ωριμάστε πια! Σοβαρευτείτε! Δεν έχετε αυτό το δικαίωμα! Δεν μπορείς να μιλάς έτσι σε έναν πολίτη. Μάλιστα πρέπει να φτάσουμε σε ένα σημείο που ο αστυνομικός επειδή είναι ένας επαγγελματίας και δημόσιος λειτουργός να διατηρεί την ψυχραιμία του ακόμη και αν ένας πολίτης γίνει αγενής. Όχι το αντίθετο» σχολίασε στην εκπομπή των Ράδιο Αρβύλα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This