Ρώσοι επιστήμονες δημιουργούν τον αόρατο μανδύα του Χάρι Πότερ (video)

Ο κόσμος της μαγείας γίνεται εφικτός

Must Read

Οι επιστήμονες του Ινστιτούτου Φυσικομαθηματικής της Μόσχας παρουσίασαν μία υπερ – λεπτή ταινία χρυσού πάχους ίσου με μια μονάδα νανομέτρου (nm), που κατασκεύασαν για εύκαμπτα ηλεκτρονικά, με σκοπό να δημιουργήσουν το ενδυματολογικό αξεσουάρ του Χάρι Πότερ.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=31&v=KtgdoZFIFZs

Πρόκειται για μια νέα τεχνολογία μέσω της οποίας μπορούν να παράγουν διμερή υλικά από ουσίες που δεν εντάσσονται στην κατηγορία αυτή.
Στη συνέχεια, αυτές οι ταινίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή εύκαμπτων και διαφανών ηλεκτρονικών, κάνοντας πιθανή τη δημιουργία ακόμα και του μαγικού μανδύα του Χάρι Πότερ!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This