Deal: H χαμογελαστή φοιτήτρια που κέρδισε 23.000€ χάρη στις… μαντικές ικανότητες του μπαμπά! (video)

Must Read

Κατά 23.000 ευρώ πλουσιότερη έφυγε από το Deal μια φοιτήτρια ιστορίας από τα Χανιά, παίζοντας έξυπνα και εμπιστευόμενη τις… μαντικές ικανότητες του πατέρα της! 

Η 23χρονη Πωλίνα έκανε τις κατάλληλες κινήσεις, πήρε τις καλύτερες αποφάσεις, αλλά ευνοήθηκε και από τη θεά τύχη, με αποτέλεσμα να κερδίσει 23.000 ευρώ στο «Deal» με τον Χρήστο Φερεντίνο, κι ενώ στο κουτί της είχε μονάχα 500 ευρώ. Η φοιτήτρια ιστορίας από τα Χανιά βρέθηκε καλεσμένη στο «Happy Day» με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και μίλησε για την απίθανη εμπειρία της στο καθημερινό τηλεπαιχνίδι του ALPHA, αλλά και για το συναίσθημα του να «ανταλλάσσεις» 500 ευρώ με 23.000 ευρώ.

«Κάθε μέρα μιλούσα με τον πατέρα μου από τότε που του ανακοίνωσα ότι θα παίξω στο Deal, μου έλεγε πως τα 60.000 ευρώ θα είναι στο νούμερο 21. Απλά το ένιωθε. Κάτι έλεγε μέσα μου να προχωρήσω και να μην σταματήσω στην προσφορά των 10.000 ευρώ. Το κουτί μου δεν το πίστευα για να πάω μέχρι τέλους», ανέφερε η νεαρή κοπέλα. Και στη συνέχεια αποκάλυψε ότι ένα μέρος από τα χρήματα που κέρδισε θέλει να τα ξοδέψει κάνοντας μαθήματα υποκριτικής, καθώς ένα από τα όνειρά της είναι να γίνει ηθοποιός.

  • Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This