Νέο συμβόλαιο Μακρυπούλια με ΑΝΤ1! Δύο ακόμη χρόνια «Rouk Ζouk»

Oι δύο πλευρές θα συνεχίσουν μαζί για τα επόμενα δύο χρόνια

Must Read

Οπως όλα δείχνουν, το ιστορικό τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 «Rouk Ζouk» θα συνεχίσει στο κανάλι και την επόμενη σεζόν με παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια, μια και οι υπεύθυνοι είναι κάτι παραπάνω από ευχαριστημένοι τόσο με την τηλεθέαση όσο και με την παρουσία της ηθοποιού και παρουσιάστριας στο πλατό.

Να θυμίσουμε ότι το συμβόλαιο της Μακρυπούλια με τον ΑΝΤ1 λήγει τον Ιούνιο, ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ελα, χαμογέλα!» στο Open, οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν μαζί για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ετσι, οι πρώτες συζητήσεις έχουν γίνει και ενδεχομένως μέσα στην επόμενη εβδομάδα η Μακρυπούλια να υπογράψει νέο διετές συμβόλαιο έως το 2023, ενώ δεν αποκλείεται μέσα στο νέο συμβόλαιο να υπάρξει και ένα «παραθυράκι» για αξιοποίησή της και σε άλλου τύπου πρόγραμμα. Αυτό έχει να κάνει και με το γεγονός ότι η Ζέτα είναι ηθοποιός και έτσι δεν αποκλείεται να πρωταγωνιστήσει σε ένα νέο σίριαλ, το οποίο θα βγει από τη συχνότητα του καναλιού του Αμαρουσίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This