Σκάει «βόμβα» στις «Άγριες μέλισσες»! Στη… φυλακή οι τρεις αδελφές Σταμίρη

Τα κορίτσια φυλακίζονται έως τη δίκη τους, μετά την αποκάλυψη ότι σκότωσαν μαζί τον Σέργιο

Must Read

Κι ενώ η Δρόσω ετοιμάζεται για άλλους φόνους εκτός Διαφανίου, τα νέα spoilers που βγάζουμε στη φόρα για τις «Άγριες μέλισσες» κόβουν την ανάσα!

Η δίκη του Βόσκαρη φτάνει στο τέλος της και η φυλακή τον περιμένει. Η Σοφούλα, κακοποιημένη σωματικά και ψυχολογικά, επιστρέφει στο χωριό. Κάποιοι στέκονται στο πλευρό της και κάποιοι άλλοι την κατακρίνουν επειδή επέλεξε να βάλει στη ζωή της ένα κάθαρμα! Ακόμα και ο Αγγελος βρίσκεται στο πλάι της! Εκείνη έχει πάρει την απόφαση να κλειστεί σε μοναστήρι, αλλά στο τέλος η Ελένη την κάνει να αλλάξει γνώμη.

Στο σπίτι των Σεβαστών η είδηση ότι η Ελένη, η Ασημίνα και η Δρόσω σκότωσαν τον Σέργιο πέφτει σαν «βόμβα», με συνέπεια οι τρεις αδελφές να φυλακιστούν έως τη δίκη.

Ο Δούκας όμως με δυσκολία μπορεί να ξεχάσει τις καταθέσεις που έδωσαν οι αδελφές Σταμίρη στη δίκη της Ελένης όσον αφορά τη νύχτα του εγκλήματος. Στο μυαλό του έχει όσα έκανε εκείνος στον Θέμελη για την τιμή της Ανέτ. Θα «φρενάρει» άραγε τη δίκη όταν μάθει τον λόγο για τον οποίο σκότωσαν τον γιο του;

Ενώ ο Νικηφόρος και η Ασημίνα έχουν χωρίσει, δεν θα συμβεί το ίδιο με τον Κωνσταντή και τη Δρόσω, καθώς έχουν βαλθεί με την αγάπη τους να νικήσουν τα πάντα.

Μέσα σε όλα, ο Δούκας, μετά την περιπέτεια με τον Μελέτη, την Ανέτ και τον Θέμελη, έπειτα από τον πόλεμο για τον μικρό Σέργιο και τη δίκη των αδελφών Σταμίρη, θα αντιμετωπίσει ένα μεγάλο ξέσπασμα στον συνεταιρισμό από τον αδελφό του Μιλτιάδη.

Ο Μιλτιάδης, βλέποντας ότι κάποιος συγγενής του Ευτύχη τον παίρνει από το σπίτι τους, νιώθει ότι χάνει δεύτερη φορά τον μικρό γιο του. Μια κόντρα με τον αδελφό του στον συνεταιρισμό είναι αρκετή για να πιαστούν στα χέρια. Το ποτήρι ξεχειλίζει και ο Μιλτιάδης αρχίζει τη δική του επίθεση εναντίον των Σεβαστών…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This