«Όχι ρε Μαίρη!» Συγκινούν τα αποχαιρετιστήρια μηνύματα στη Μαίρη Μάτσα 

Σοκαρισμένοι συνεργάτες και φίλοι αποχαιρετούν την εικονολήπτρια που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο

Must Read

Το πιο σκληρό παιχνίδι επεφύλασσε η μοίρα για την εικονολήπτρια Μαίρη Μάτσα που έχασε τη ζωή της μετά από τροχαίο στη λεωφόρο Μεσογείων τα ξημερώματα.

Η Μαίρη Μάτσα που εργαζόταν πολλά χρόνια στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα», άφησε τα την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο με βαριά τραύματα.

Δακρυσμένος και σοκαρισμένος ο Γιώργος Παπαδάκης αποχαιρέτησε την συνάδελφό του στον αέρα της εκπομπής: «Είμαστε συντετριμμένοι στην κυριολεξία. Θα θέλαμε να την αναπαύσει ο Θεός, ένα υπέροχο παιδί, ένα υπέροχο πλάσμα. Μαράκι καλό ταξίδι».

Το αντίο της Σκορδά

Με θλίψη και συγκίνηση αποχαιρέτησε την εικονολήπτρια και η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή Πρωινό χαρακτηρίζοντας την ως «άγγελο»: «Ήταν ένας άγγελος. Πριν από λίγες ημέρες είχε βρει ένα αδέσποτο και το κράτησε και μας έλεγε πόσο γλυκό ζωάκι είναι. Ήταν μια γυναίκα που ήταν πάντα με το χαμόγελο. Ήταν η κάμερά μου και στο Mega και τον ΑΝΤ1. Υπάρχει από το πρωί μια αμηχανία και μια μεγάλη στενοχώρια. Κανείς δεν το πίστευε. Ακόμη δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει. Ο πόνος βέβαια αφορά στην οικογένειά της. Συλλυπητήρια μέσα από την καρδιά μας» είπε στον αέρα της εκπομπής.

Την ίδια στιγμή, συνάδερφοι και παλιοί συνεργάτες αποχαιρετούν τη Μαίρη Μάτσα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μεταξύ αυτών και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Και πάλι, όπως κι από τον γερανό, θα μας κοιτάς από ψηλά. Καλό ταξίδι υπέροχη Μαίρη», έγραψε στο Instagram.

«Όχι ρε Μαίρη. Γιατί ρε Μαιρούλα Καλό παράδεισο» γράφει κάποιος στο προφίλ της στο Facebook.

«Σήμερα το πρωί έφυγε απο κοντά μας μια εξαιρετική συνάδελφος,ενας ωραίος άνθρωπος,μια κάλη ψυχή!Πάντα με το χαμόγελο μου έλεγε την πολυ πρωινή καλημέρα οσο κουρασμένη κι αν ήταν.Γιατί η Μαιρούλα μας κουραζόταν πραγματικά,γιατι δούλεψε πολύ πίσω απο τις κάμερες,την τίμησε την δουλειά της απο το πρωί μέχρι το βράδυ.Και σήμερα για να έρθει στην ώρα της στη δουλειά,αυτές τις πολύ πρωινές ώρες που λέμε εμείς καλημέρα,η ψυχή της διάλεξε να μην μας την πεί!Χτές ήπιαμε μαζί τον πρώτο καφέ της ημέρας…..και τον τελευταίο!Μαιρούλα μου θα μας λείψεις πολυ.Καλό παράδεισο αγαπημένη…..» έγραψε μια συνάδελφός της.

«Είναι οι στιγμές που λες, γιατί ρε παίρνεις τα καλύτερα παιδιά τόσο νέα ???? Αν υπάρχει κάτι εκεί πάνω, σίγουρα θα έχει την καλύτερη θέση γιατί απλά ήταν καλό παιδί. Κουράγιο στην οικογένεια» γράφει κάποιος άλλος.

«Καλό παράδεισο στον πιο χαμογελαστό και καλοσυνάτο άνθρωπο που γνώρισα σε αυτή τη δουλειά Μαίρη θα σε θυμόμαστε για πάντα» αναφέρει άλλος συνάδερφός της.

«Καμία λέξη δεν μπορεί να περιγράψει το πόσο λυπάμαι για την απώλεια της Μαίρης. Χάσαμε έναν σημαντικό άνθρωπο, παρηγοριά όλες οι υπέροχες αναμνήσεις που θα μείνουν για πάντα μαζί μας. Γεια σου Μαίρη, Καλό Παράδεισο!» την αποχαιρέτησε ένας φίλος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This