Με τον Σπύρο Παπαδόπουλο η πρεμιέρα της σατιρικής εκπομπής του Ιεροκλή Μιχαηλίδη

«Δε γκραντμάδερ» ακούγεται ότι θα είναι ο τίτλος της και αρχίζει στο OPEN το Σάββατο 17 Απριλίου.

Must Read

Μια γιαγιά με τσεμπέρι στο κεφάλι και πολλή τσαχπινιά στο μάτι θα μας τα λέει… αλλιώς από το Σάββατο 17 Απριλίου, στις 20.00, στο Open!

Όπως ακούγεται, ο τίτλος της εκπομπής θα είναι «Δε γκραντμάδερ» (Η γιαγιά), αλλά και πάλι όλα παίζονται με την τελική ονομασία της, αφού ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης θέλει κάτι έξυπνο αλλά στα ελληνικά.

Λέγεται, μάλιστα, ότι ο πρώτος καλεσμένος-έκπληξη του Ιεροκλή θα είναι ο ηθοποιός και παρουσιαστής της εκπομπής «Στην υγειά μας, ρε παιδιά» Σπύρος Παπαδόπουλος, ο οποίος δεν δίνει σχεδόν ποτέ τηλεοπτικές συνεντεύξεις! Για την ιστορία, το 2017 ο Σπύρος Παπαδόπουλος είχε συμμετάσχει στη συλλεκτική παράσταση «25 χρόνια Αγαμοι Θύται» του Ιεροκλή Μιχαηλίδη, επειδή τον εκτιμά πολύ!

Να σημειωθεί ότι ο ποντιακής καταγωγής ηθοποιός είναι από τους πιο σπουδαίους της θεατρικής σκηνής και όχι μόνο. Γιατί δεν τον έχουμε λατρέψει μόνο ως δημιουργό του σατιρικού μουσικοθεατρικού σχήματος «Αγαμοι Θύται», αλλά και ως Σάββα στην κινηματογραφική ταινία «Πολίτικη κουζίνα», ως αστυνόμο Μπέκα στην ομώνυμη τηλεοπτική σειρά, ενώ τον έχουμε απολαύσει σε δημοφιλή σίριαλ, όπως «Με τα παντελόνια κάτω», «L.A.P.D.», «Mάλιστα, σεφ!», «Ετερος εγώ: Κάθαρσις», αλλά και στην εκπομπή «Μνήμη μου σε λένε Πόντο».

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό, λοιπόν, της εκπομπής του είναι ότι θα εμφανίζεται σε διπλό ρόλο… Από τη μια, σε πρώτο πλάνο ο εαυτός του και στο διπλανό παράθυρο ντυμένος… γιαγιά! Εκεί θα μας θυμίσει τη λαμπρή κωμική πορεία του στην ομάδα «Αγαμοι Θύται», υποδυόμενος τη γιαγιά με το μαντίλι! Το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη στοχεύει πάντα στη σάτιρα, τη χαρά, την αισιοδοξία μέσα σε μια αγέλαστη και «βαριά» εποχή και πέφτει διάνα, όπως έκανε και με τους «Ράδιο Αρβύλα», οι οποίοι σκίζουν σε θεαματικότητα!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This