Νίκος Μουτσινάς: «Μας βρήκε ο covid! Δεν θα βγούμε για κάποιες ημέρες ζωντανά» (video)

Το μήνυμα που έστειλε στους διαδικτυακούς του φίλους!

Must Read

Εδώ και τέσσερις ημέρες η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά δεν προβάλλεται ζωντανά, καθώς εντοπίστηκαν θετικά κρούσματα κορωνοϊού. Για τη διασφάλιση της υγείας τους, οι συντελεστές της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι», βρίσκονται σε κατ’ οίκον απομόνωση.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram, ανακοίνωσε ότι η εκπομπή του δεν θα βγει στον «αέρα» για λίγες ακόμη ημέρες, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει το πότε θα επιστρέψει στις τηλεοπτικές μας οθόνες.

«Καλησπέρα παιδιά μου, τι γίνεται, πώς είστε; Εύχομαι όλοι καλά, εύχομαι υγεία. Εμείς όπως καταλάβατε από την Πέμπτη και την Παρασκευή και όπως εχθές μας βρήκε ο Covid τελικά. Μας έψαξε έναν χρόνο και μας βρήκε. Υπάρχουν κάποια κρούσματα, οπότε για θέμα υγείας και πρόληψης δεν θα βγούμε για κάποιες ημέρες ζωντανά. Το καταλαβαίνετε φαντάζομαι. Μας λείπετε, ευχαριστούμε για τα μηνύματα. Στείλτε όλοι θετική ενέργεια και θα σας στείλουμε πίσω όλη μας την αγάπη»

https://www.youtube.com/watch?v=jiz8HnteWVg

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This