Survivor: Ο παίκτης που θα αποχωρήσει από το reality επιβίωσης (video)

Θα αποχωρήσει άραγε με... μανούρα;

Must Read

Μετά τη χθεσινή ήττα της μπλε ομάδας, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor είναι τέσσερις και είναι οι εξής: Ο Τριαντάφυλλος, ο Αλέξης Παππάς, η Χριστίνα Κεφαλά και ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Ο Γιώργος Λιανός, λίγο μετά το τέλος του συμβουλίου, επικοινώνησε με τη ραδιοφωνική εκπομπή του «Sfera» και αποκάλυψε ότι ο παίκτης που θα αποχωρήσει θα φύγει τσαντισμένος.

«Και τους τέσσερις υποψήφιους παλτά τους έβγαλαν. Αυτός που έφυγε, έφυγε με μανούρα, έσπασε τα σκαμπό. Έφυγε με καντήλια, γιατί λέμε να κάνουμε στις 10 συμβούλιο και χθες το κάναμε στη 1», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του reality επιβίωσης, χωρίς ωστόσο να ονοματίζει τον παίκτη που θα φύγει από τον Άγιο Δομίνικο.

Ο Γιώργος Λιάγκας και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος υπέθεσαν ότι ο παίκτης που αναφερόταν ο Γιώργος Λιανός είναι είτε ο Αλέξης Παππάς είτε ο Κώστας Παπαδόπουλος, ενώ η Φαίη Σκορδά με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο εκτιμούν ότι θα αποχωρήσει η Χριστίνα Κεφαλά.

 

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος στη συνέχεια έκανε ένα αινιγματικό spoiler στο Twitter γράφοντας χαρακτηριστικά: «Tα λέμε στο Μενίδι».

Aπ’ ότι φαίνεται ο πρώην παίκτης του Survivor επιμένει στην άποψη του ότι η Χριστίνα κεφάλα θα αποχαιρετήσει τον Άγιο Δομίνικο, καθώς εκείνη κατάγεται από το Μενίδι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This