Δευτέρα 21/6/2021

Η Γερασιμίδου τρολάρει το 112: Μην με υποψιάζεσαι τόσο πολύ…

Με τον δικό της τρόπο σχολίασε χιουμοριστικά η ηθοποιός-στέλεχος του ΚΚΕ Ελένη Γερασιμίδου το πλήθος μηνυμάτων που εστάλησαν από το 112 σε χιλιάδες πολίτες το περασμένο Σάββατο.

«Εντάξει, λέω μέσα μου, δεν θα ανάψω σήμερα το τσιγάρο που έχω κόψει από το 2009 και δεν θα βάλω φωτιά στα κάρβουνα»,  έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της στον ιστότοπο «Κατιούσα,ενώ για τα πολλαπλά μηνύματα του 112 τόνισε:  «Σε παρακαλώ 112. Επειδή και σήμερα υπάρχει αέρας. Σταμάτα να με υποψιάζεσαι τόσο πολύ γιατί θα με φτάσεις στα άκρα. Θα μετακινηθώ αποφασιστικά προς τη ΓΓΠΠ και δεν ξέρω τι θα γίνει».

Διαβάστε το σχόλιο της Ελένης Γερασιμίδου:

«Σας ορκίζομαι δεν μετακινήθηκα ντιπ. Καθόμουν ήσυχα-ήσυχα στο ντιβανάκι μου, όπως κάνω όλα τα μεσημέρια και περίμενα να με πάρει γλυκά-γλυκά ο μικρός μου υπνάκος. Και πάνω που χαλάρωσα ακούω τον ήχο του μηνύματος. Είναι 112 και ΓΓΠΠ.

“Αποφύγετε ενέργειες κ.λ.π…”

Εντάξει, λέω μέσα μου, δεν θα ανάψω σήμερα το τσιγάρο που έχω κόψει από το 2009 και δεν θα βάλω φωτιά στα κάρβουνα. Γέρνω ήσυχη το κεφαλάκι και παραδίδομαι στον υπνάκο μου. Πετάγομαι ξανά στον ήχο του κινητού.

Το 112 επιμένει δύσπιστο προς το πρόσωπό μου. Δε βαριέσαι λέω. Και χωρίς τύψεις ξανακοιμάμαι στην ίδια αμετακίνητη θέση. Τρίτη και φαρμακερή, με κάνει να θέλω να απαντήσω -αν μπορώ- και να κατεβάσω καντήλια.

Σε παρακαλώ 112

Επειδή και σήμερα υπάρχει αέρας

Σταμάτα να με υποψιάζεσαι τόσο πολύ γιατί θα με φτάσεις στα άκρα.

Θα μετακινηθώ αποφασιστικά προς τη ΓΓΠΠ και δεν ξέρω τι θα γίνει».

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ