Γιώργος Λιανός για Αλέξη Παππά: «Είναι ρόλος» – Ο σοβαρός τραυματισμός του Ηλία Μπογδάνου (video)

To spoiler της ημέρας...

Must Read

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στο τηλεοπτικό κοινό αλλά και στους συμπαίκτες του ο Αλέξης Παππάς, καθώς το τελευταίο διάστημα τον βλέπουμε πολύ συχνά να πρωταγωνιστεί στους τσακωμούς που προβάλλονται στο Survivor.

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε στην ραδιοφωνική εκπομπή του Sfera, όπου αναφέρθηκε στον πολυσυζητημένο χαρακτήρα του Αλέξη Παππά, αλλά και για το χθεσινοβραδινό έπαθλο της ομάδας των Κόκκινων, οι οποίοι απόλαυσαν ένα μουσικό σόου από κοινού με τους Τούρκους παίκτες.

Στο απόσπασμα που παρουσίασε η εκπομπή «Ευτυχείτε», ο παρουσιαστής του γνωστού reality επιβίωσης πήρε θέση για τον Αλέξη Παππά, λέγοντας γεμάτος χιούμορ ότι ο ηθοποιός ακολουθεί σενάριο ότι η όλη συμπεριφορά του «είναι ρόλος».

Όσον αφορά το χθεσινό ξεφάντωμα των Κόκκινων, ο Γιώργος Λιανός ανέφερε: «Χθες πήγαν στο Κόκο Μπόνκο, ένα από τα πιο γνωστά club στην Καραϊβική. Τους έφεραν εδώ με χορευτικά, ήταν και άλλοι Survivors και δικοί μας έγιναν ρεντίκολο. Δεν είναι να τους βγάλεις έξω. Δεν έβαλαν κ@@λο κάτω. Έγινε χαμός. Αν τους έλεγες να καθίσουν άλλους τρεις μήνες εδώ, θα ήθελαν με τρέλα».

Τραυματισμός Ηλία

Το αποψινό επεισόδιο του Survivor θα γεμάτο εντάσεις, ανατροπές και κόντρες. Το trailer του αποψινού επεισοδίου κυκλοφόρησε και αναμένεται να δούμε έναν σοβαρό τραυματισμό κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος ασυλίας.

Συγκεκριμένα, κατά την αναμέτρηση των δύο ομάδων ο Ηλίας Μπόγδανος τραυματίζεται σοβαρά προκαλώντας σοκ στους συμπαίκτες του. Ο Γιώργος Λιανός φωνάζει «άσχημο πέσιμο για τον Ηλία» και οι δυο ομάδες δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που αντίκρησαν.

Στον στίβο μάχης κατέφτασε ασθενοφόρο όπου παρέλαβε τον Ηλία Μπόγδανο, με αυτόν να ξεσπάει σε κλάματα και τους παίκτες να αγωνιούν για την κατάσταση της υγείας του.

Λίγο νωρίτερα, η Μαριαλένα μιλάει μόνη της, δείχνοντας πόσο απομονωμένη νιώθει στην παραλία από την ομάδα των Μπλε, ενώ δεν θα λείψουν και οι μεγάλες εντάσεις και στο συμβούλιο του νησιού, αφού ο Αλέξης Παππάς θα τα βάλει για ακόμη μία φορά με τον James.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This