Κυριακή 13/6/2021

Χαιρετάει (;) τον… Πλάτανο ο Μπουρδούμης

Δεν τα βρίσκει στο οικονομικό με την παραγωγή...

Τέλος από τον «Πλάτανο» ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης; Κάτι τέτοιο ψιθυρίζεται στα τηλεοπτικά παρασκήνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», ο γνωστός ηθοποιός, που υποδύεται τον παπά στη δημοφιλή σειρά της ΕΡΤ, είναι πολύ πιθανό να αποδεσμευτεί από τον παραγωγό Γιάννη Καραγιάννη, καθώς δεν φαίνεται να συμφωνούν στο οικονομικό κομμάτι της συνεργασίας τους αναφορικά με τον δεύτερο κύκλο της σειράς.

Οπως είναι γνωστό, η καθημερινή κωμική παραγωγή, η οποία άρχισε με τον Πέτρο Φιλιππίδη στον πρωταγωνιστικό ρόλο, θα συνεχιστεί και τη νέα σεζόν, αφού τα νούμερα τηλεθέασης που συγκεντρώνει είναι πιο υψηλά από τον μέσο όρο του σταθμού της κρατικής τηλεόρασης.

Υψηλότερες απαιτήσεις

Οπως φημολογείται, ωστόσο, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, που δίνει σάρκα και οστά στον ρόλο του παπά του χωριού Πλάτανος, προέβαλε υψηλότερες οικονομικές απαιτήσεις για να συνεχίσει, ενώ -σύμφωνα με αξιόπιστη πηγή- ζήτησε να μεγαλώσει και ο ρόλος του στην τηλεοπτική ιστορία. Φαίνεται, ωστόσο, πως ο παραγωγός δεν συμφωνεί και φαντάζει πλέον πιθανό να… χαιρετήσει εκείνος τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, αντί να συνεχίσει ο ηθοποιός να «Χαιρετά τον Πλάτανο».

Οι πληροφορίες μας, πάντως, λένε πως υπολείπεται ένα ραντεβού ανάμεσα στον Γιάννη Καραγιάννη και στον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, ώστε να συζητήσουν εκτενώς το ζήτημα της συνέχισης -ή και όχι- της συνεργασίας τους στον δεύτερο κύκλο της κωμικής σειράς. Να θυμίσουμε ότι μετά την απομάκρυνση του Πέτρου Φιλιππίδη από το «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», λόγω της εμπλοκής του ονόματός του σε πολύκροτη υπόθεση του ελληνικού #ΜeΤoo, τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει αναλάβει ο Τάσος Χαλκιάς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ