Survivor: O Τριαντάφυλλος έδωσε στεγνά την Μαριαλένα και τον Σάκη και η ατάκα φωτιά του Μικρούτσικου για τον Λιβάνη (video)

To Twitter έβαλε στο στόχαστρο την Μαριαλένα!

Must Read

Oι περισσότεροι παίκτες του Survivor βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο περίπου πέντε μήνες χωρίς να μπορούν να επικοινωνήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ωστόσο χθες είδαμε τις δύο ομάδες να μονομαχούν για το έπαθλο επικοινωνίας το οποίο εν τέλει το κέρδισε η μπλε ομάδα.

Και ενώ όλοι οι παίκτες της συγκεκριμένης ομάδας είδαν μηνύματα από αγαπημένα τους πρόσωπα, η Μαριαλένα δεν είδα από τον μην σύντροφό της Γιώργο Λιβάνη γεγονός το οποίο φαίνεται να της κακοφάνηκε.

Από την άλλη μεριά ο πρώην σύντροφος της Σάκης Κατσούλης όταν έμαθε ότι η Μαριαλένα δεν επικοινώνησε με τον τραγουδιστή, φάνηκε ανακουφισμένος.

Ο Τριαντάφυλλος δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός και μιλώντας μόνος του στην κάμερα, έδωσε στεγνά το «ζευγάρι» λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Άσε μας ρε Μαριαλένα μου που στενοχωρήθηκες για τον Λιβάνη, δηλαδή τι περίμενες, να σου στείλει μήνυμα ο Λιβάνης μετά από όλα αυτά που βλέπει εδώ πέρα, που έχει μπει ο Σάκης τρεις μήνες στο παιχνίδι; Γι’ αυτό δεν σου απαντάει! Πώς θα σου στείλει μήνυμα ο άνθρωπος και στενοχωρήθηκες; Δηλαδή μετά τα “χράτσα – χρούτσα” που ακούω όλο το βράδυ εγώ, περιμένεις να σου στείλει και μήνυμα; Δεν περιγράφω άλλο, άντε γεια Μαριαλένα!».

Η 25χρονη παίκτρια όμως θέλοντας να ξεκαθαρίσει τη θέση της απέναντι στον Γιώργο Λιβάνη εξήγησε πως: «Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να είναι και ο Γιώργος στο έπαθλο επικοινωνίας, να μου πει δύο κουβέντες. Δεν ήταν και μπορώ να κατανοήσω ακριβώς το γιατί. Μπορεί κάλλιστα να παρεξηγηθεί η σχέση μου με τον Σάκη.

Η αλήθεια είναι ότι έχουμε έρθει πάρα πολύ κοντά αλλά στα πλαίσια του ανθρώπινου επιπέδου, δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό, το έχουμε ξεκαθαρίσει και οι δύο. Από την πλευρά του Γιώργου μπορώ να καταλάβω ότι αυτό που βλέπει δεν του αρέσει και να το σεβαστώ. Από εκεί και πέρα εγώ περιμένω τη στιγμή που θα βγω έξω και θα του εξηγήσω δύο πράγματα και ελπίζω να καταλάβει».

Οι δηλώσεις της αυτές όμως φαίνεται ότι δεν έπεισαν τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι έσπευσαν να σχολιάσουν ρίχνοντας τα βέλη τους στη Μαριαλένα.

https://twitter.com/LaraK17220913/status/1390053629609095172?s=20

https://twitter.com/aggelaaa/status/1390053682633379846?s=20

Το γεγονός όμως αυτό σχολιάστηκε και από την εκπομπή «Ευτυχείτε» με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να ρίχνει την πυρά του.

«Ήταν φαγωμένος, γιατί να πάει να δει στην τηλεόραση; Να φάει κι από εκεί; Κέρατα θα έτρωγε κι εκεί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο γνωστός παρουσιαστής για τον Γιώργο Λιβάνη.

Η Κατερίνα Καινούργιου στην συνέχεια προσπάθησε να σώσει την κατάσταση λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν έφαγε κέρατο, έβγαιναν έναν μήνα, μπορεί να μην ήταν και τίποτα ιδιαίτερο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This