«Your Face Sounds Familiar»: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του show (video)

Όλοι τους ήταν καταπληκτικοί!

Must Read

Αυλαία έριξε χθες το Your Face Sounds Familiar και δεν έλειψαν οι οι συγκινήσεις και οι εκπλήξεις.

Οι τέσσερις φιναλίστ ενσαρκώσανε με μεγάλη επιτυχία μεγάλους αστέρες της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού. Συγκεκριμένα η Τάνια Μπρεάζου υποδύθηκε την Celine Dion, ο Ησαϊας Ματιάμπα τον Δημήτρη Υφαντή, ο Ίαν Στρατής τον Michael Jackson και ο Θανάσης Αλευράς τον Γιώργο Μαρίνο.

Εκτός όμως από τις εκπληκτικές ερμηνείες των καλλιτεχνών δεν έλειψαν και οι εκπλήξεις. Οι πρώην παίκτες του φαντασμαγορικού show, η Κατερίνα Στικούδη, ο Κρατερός Κατσούλης, ο Λευτέρης Ελευθερίου, η Μπέττυ και η Ματθίλδη Μαγγίρα παρευρέθηκαν στον τελικό και μάγεψαν ακόμη μία φορά με τις εμφανίσεις τους.

Επίσης στην σκηνή του show εμφανίστηκαν οι κριτές Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία ερμήνευσε το τραγούδι της «Σκλάβα» αλλά και ο Κωστής Μαραβέγιας.

Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς όμως αποτέλεσε η εμφάνιση της Ζωζώς Σαπουντζάκη, η οποία με το μπρίο και το νάζι της καθήλωσε για ακόμη μία φορά το τηλεοπτικό κοινό. Σε ρόλο έκπληξη όμως εμφανίστηκε και η Άντζελα Δημητρίου.

 

Μετά το ξέφρενο πάρτι ήρθε η ώρα της απονομής του νικητή. Σύμφωνα με την προτίμηση του κοινού, τη, τέταρτη θέση κατέκτησε ο Θανάσης Αλευράς, την τρίτη ο Ησαϊας Ματιάμπα, την δεύτερη ο Ίαν Στρατής και την πρώτη η Τάνια Μπρεάζου, με την νικήτρια να μην μπορεί να κρύψει την χαρά της.

«Ευχαριστώ πολύ. Είμαι πολύ συγκινημένη που είχα την τιμή και την τύχη να είμαι ανάμεσα σε τέτοιους καλλιτέχνες και να με κρίνουν τέτοιοι καλλιτέχνες. Ευχαριστώ τον κόσμο από την καρδιά μου που με στήριξε και την παραγωγή του ΑΝΤ1 για αυτό το υπέροχο σόου. Ήταν απίστευτο ταξίδι και αφιερώνω τη νίκη μου στα κορίτσια του σόου, που το ήθελαν πολύ», δήλωσε χαρακτηριστικά η ταλαντούχα καλλιτέχνης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This