Οι… πεθαμένοι από το Διαφάνι «ξαναζωντανεύουν» στην TV και στο σανίδι

Μιλτιάδης, Aνέτ και Βόσκαρης πάνε γι' άλλα!

Must Read

Στις «Αγριες μέλισσες» αυτοκτόνησαν ή δολοφονήθηκαν, αλλά στην καλλιτεχνική τους ζωή πάνε γι’ άλλα. Ο δεύτερος κύκλος της σειράς του ΑΝΤ1 τελείωσε και οι ηθοποιοί που έβαλαν τέλος στη ζωή τους ή τους σκότωσαν σχεδιάζουν τα νέα τους καλλιτεχνικά πλάνα.

Μπορεί η αυτοκτονία της Ανέτ Ρουσσώ (με την Κάτια Δανδουλάκη και τον Λεωνίδα Κακούρη να δίνουν ρεσιτάλ υποκριτικής σε μία από τις πιο ανατριχιαστικές και καθηλωτικές σκηνές) να σήμανε και το τέλος της ηθοποιού στη σειρά, όμως η σπουδαία πρωταγωνίστρια ετοιμάζεται για τη θεατρική παράσταση «Το καλύτερο παιδί», έναν μονόλογο των Ρέππα – Παπαθανασίου.

Κάτια Δανδουλάκη

Αυτή η συνεργασία ήταν ήδη στα σκαριά από πέρυσι, αλλά λόγω κορονοϊού δεν πραγματοποιήθηκε. Από τη νέα σεζόν, λοιπόν, θα τη δούμε στο σανίδι σε έναν ρόλο που είναι γραμμένος αποκλειστικά για εκείνη.

Μαχαιριές

Ο Γιώργος Γάλλος είναι και εκείνος από τους ηθοποιούς που αποχωρούν από τη σειρά, με τον τηλεοπτικό Μιλτιάδη μετά τις μαχαιριές που δέχθηκε από τον Αχιλλέα να ξεψυχά στο δέντρο στο οποίο ο γιος του Γιάννος έχασε τη ζωή του.

Γιώργος Γάλλος

Ο καταξιωμένος ηθοποιός δεν φεύγει από την τηλεόραση μια και, όπως γράψαμε, θα συνεργαστεί με τον Γιώργο Καπουτζίδη στη σειρά «Σέρρες», που θα προβληθεί στον ΑΝΤ1 και θα ολοκληρωθεί σε 10 επεισόδια.

Βασίλης Μπισμπίκης

Και μπορεί οι τηλεθεατές να μην ξαναδούν τον Μάνο Βόσκαρη, ο οποίος αυτοκτόνησε στις φυλακές, όμως ο Βασίλης Μπισμπίκης θα πρωταγωνιστήσει από την επόμενη σεζόν στη νέα σειρά του σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη «Κομάντα και Δράκοι», έχοντας ως συμπρωταγωνίστριά του τη Μαρίνα Καλογήρου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This