Η «Όπρα» της ΕΡΤ δεν το κουνάει από το Ραδιομέγαρο

Μετά το «φλΕΡΤ» που...πάτωσε στη τηλεθέαση, η «προνομιούχος» Κοντογεώργη θα βρεθεί στην ΕΡΤ2 με πολιτιστική εκπομπή

Must Read

Την ώρα που το τηλεοπτικό τοπίο βράζει και πολλοί τηλεαστέρες πρώτης γραμμής βλέπουν την πόρτα της εξόδου από τα κανάλια, υπάρχουν και οι τυχεροί ή -αν θέλετε καλύτερα- αυτοί που έχουν… μπάρμπα στην Κορώνη και σώζονται. Ειδικά στην κρατική τηλεόραση, που η παράδοση θέλει να βολεύονται τα δικά της παιδιά.

Αυτές τις μέρες μέσα από τα γραφεία στελεχών της ΕΡΤ μάς σφύριξαν πως, παρότι η εκπομπή «φλΕΡΤ» με τη Νάντια Κοντογεώργη ολοκληρώνει την πορεία της στη δημόσια τηλεόραση (πάλι καλά, μια και αυτό το 2% στην τηλεθέαση δεν δικαιολογείται με τίποτα), η ηθοποιός και wanna be παρουσιάστρια δεν θα πάει… χαμένη!

Απτόητη, παρ’ όλα όσα έγιναν με την τηλεθέαση του «φλΕΡΤ» (εκπομπή με μεγάλο κόστος παραγωγής, που ένας μέρος του πλήρωνε από την τσέπη του και ο τηλεθεατής), δεν αφήνει το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής!

Κι ενώ σχεδόν όλοι στην ΕΡΤ πίστευαν ότι η Νάντια Κοντογεώργη μετρά αντίστροφα τις ημέρες στην κρατική τηλεόραση, ένα γνωστό παρεάκι παραγωγών -ο ένας, μάλιστα, είναι κουμπάρος της- δεν θέλει με τίποτα να στενοχωρηθεί η παρουσιάστρια κι έτσι αποφάσισαν να τη… μετακομίσουν από την ΕΡΤ1 στην ΕΡΤ2.

Επεισε τη διοίκηση

Η παρέα δεν δυσκολεύτηκε να πείσει τη διοίκηση κι έτσι η Κοντογεώργη θα βρεθεί με πολιτιστική εκπομπή, με στόχο την περαιτέρω ποιοτική αναβάθμιση του καναλιού. Αρκεί αυτός ο στόχος, γιατί αν μπει και δεύτερος (αυτός της τηλεθέασης), κλάψ’ τα Χαράλαμπε…

Οι κακές γλώσσες στη μιντιακή αγορά λένε πως ό,τι περισσεύει στην ΕΡΤ στοκάρεται στην ΕΡΤ2, και να που βγαίνουν αληθινές. Αφήστε δε που τεχνικοί και δημοσιογράφοι της ΕΡΤ τραβάνε τα μαλλιά τους με την εσωτερική μεταγραφή της αδελφής του γενικού γραμματέα Συντονισμού της κυβέρνησης Θανάση Κοντογεώργη, αφού κανείς δεν θέλει να δουλέψει με τη σνομπ ηθοποιό με το αυταρχικό ύφος, που στο διάβα της ένιωθε τουλάχιστον Οπρα Γουίνφρεϊ, που ψάχνει το φως στις ψυχές των καλεσμένων! Αλλά να που θα συνεργαστούν ξανά και θα πουν κι ένα τραγούδι, όπως συχνά πυκνά και εκείνη λέει με συνοδεία πιάνου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This