Πέμπτη 24/6/2021

Εάν η πραγματικότητα δεν βολεύει το Πρώτο Θέμα, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα

Ρεσιτάλ ξεπλύματος του σκανδάλου Novartis

Όπως είδαμε νωρίτερα, ο εισαγγελέας Σπύρος Παππάς άσκησε ποινική δίωξη κατά του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γιάννη Αγγελή, για την σκανδαλώδη υπόθεση που είχε αποκαλύψει η εφημερίδα Δημοκρατία.

Συγκεκριμένα, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Σπύρος Παππάς άσκησε ποινική δίωξη κατά του Γ. Αγγελή για παράβαση καθήκοντος για τα όσα συνέβησαν τον Δεκέμβριο του 2018 στη Βιέννη όπου ως επόπτης των Εισαγγελέων Διαφθοράς φέρεται να αρνήθηκε να παραλάβει στοιχεία για το σκάνδαλο της φαρμακοβιομηχανίας.

Στη Βιέννη είχαν πάει οι Εισαγγελείς Διαφθοράς αλλά και ο κ. Αγγελής ως επόπτης τους, για να συναντήσουν Αμερικανούς συναδέλφους τους που χειρίζονταν την υπόθεση Novartis στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Στη συνάντηση οι Αμερικάνοι εισαγγελείς επιχείρησαν να παραδώσουν στον κ. Αγγελή και τους εισαγγελείς Διαφθοράς στοιχεία ως προς τον τραπεζικό λογαριασμό συγγενικού προσώπου πολιτικού ο οποίος εμπλεκόταν στο σκάνδαλο Novartis.

Η αποκάλυψη της εφημερίδας Δημοκρατία για την υπόθεση, που σήμερα δικαιώνεται πλήρως

Για το Πρώτο Θέμα όμως, η προσέγγιση της είδησης απέχει παρασάγγας από την πραγματικότητα. Δείτε πως την προέβαλαν οι αθεόφοβοι….

Ο τίτλος του Πρώτου Θέματος αθωώνει τον Αγγελή!

Τι να λέμε όμως για μια εφημερίδα η οποία παρουσίασε τον Γιώργο Παπανδρέου ως τον μεγάλο, λαοπρόβλητο και προικισμένο ηγέτη που θα χάριζε τα χρέη των πολιτών στις τράπεζες! Εντέλει οι πολίτες παρασύρθηκαν από το Πρώτο Θέμα, ψήφισαν Γιώργο Παπανδρέου και έγινε κάτι παρόμοιο. Ο Παπανδρέου χάρισε τους πολίτες και ολόκληρη την Ελλάδα στις τράπεζες.

Καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή. Εωσότου η ντροπή γίνει δουλειά.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παπά διάβολος