Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη έγινε η πρώτη γυναίκα MasterChef (video)

Οι πρώτες δηλώσεις της μεγάλης νικήτριας!

Must Read

Πέντε μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που η Μαργαρίτα Νικολαΐδη δήλωσε συμμετοχή στο MasterChef για να κυνηγήσει το όνειρό της.

Η αγάπη της 27χρονη chef από την Μυτιλήνη για την μαγειρική και την ζαχαροπλαστική την οδήγησε στο εξωτερικό για σπουδές. Παρόλο που είχε προτάσεις από το εξωτερικό, εκείνη τις απέρριψε για να βρίσκεται κοντά στον σύντροφό της, τον pastry chef Χρήστο Καλομοίρη.

Η νεαρή chef που όλους αυτούς τους μήνες εντυπωσίασε τους κριτές τόσο με τις μαγειρικές της ικανότητες όσο και με το ήθος της, κατάφερε μαζί με τον Διονύση Σαρακίνη να φτάσει μέχρι τον τελικό.

Έπειτα από την απαιτητική δοκιμασία των δέκα σταδίων που είχε ο τελικός, η Μαργαρίτα κατάφερε να αποσπάσει καλύτερη βαθμολογία από τον Διονύση και έγινε η πρώτη γυναίκα MasteChef κερδίζοντας το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Η Μαργαρίτα έχοντας στον πλευρό της τον αγαπημένο της και ούσα συγκινημένη και έκπληκτη, έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στην κάμερα του STAR λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ευχαριστώ πάρα πολύ. Πραγματικά δεν το πιστεύω αυτή τη στιγμή αλλά όντως συμβαίνει… Δεν το έχω πιστέψει ακόμα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Τι να πω τώρα; Τα συναισθήματα δεν περιγράφονται. Δεν το έχω πιστέψει ακόμα, είναι σαν να ζω σε ένα όνειρο. Ήταν ένα όνειρο το MasterChef, ειδικά να το κερδίσω, οπότε είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και δεν υπάρχουν λόγια!».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This