Πέμπτη 17/6/2021

Εμβόλια στην μαύρη αγορά και πολικές αρκούδες στην Ομόνοια

Τεράστιες επιτυχίες της κυβέρνησης.

Δύο σπουδαία κατορθώματα της κυβέρνησης Μητσοτάκη, τα οποία όμως δεν έλαβαν την δημοσιότητα που τους πρέπει. Το πρώτο είναι ότι δεν διακινήθηκαν εμβόλια στο Σχιστό, στην μαύρη αγορά. Μία ιστορική επιτυχία της κυβέρνησης, αντίστοιχη με την επιτυχημένη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, όπως πολύ σοφά σημειώνει ο Θανάσης Μαυρίδης στο άρθρο του στο Liberal.

Το ιστορικό αρθρο του Θανάση Μαυρίδη στο Liberal

Είναι τέτοιο το μέγεθος της κυβερνητικής επάρκειας που δεν αρκεί η στοιχειώδης λογική για να το συλλάβει. Πρέπει να επιστρατευθεί η φαντασία.

Δεκάδες ταμτάκοι είχαν φροντίσει έγκαιρα να προμηθευτούν τα ειδικά φορητά ψυγεία που εξασφαλίζουν θερμοκρασίες 60 βαθμών υπό το μηδέν, τα οποία ευρισκόμενα σε ειδικές κρύπτες στα ντάτσουν με τροφοδοσία από εξελιγμένα καλώδια της Νταεγού ελεκτρόνικς θα έπαιρναν ρεύμα από τις μπαταρίες Μουτσούμπα των οχημάτων και σε συγκεκριμένους παραδρόμους στον Σχιστό θα διακινούσαν εμβόλια στην μαύρη αγορά. Σε μαζοχιστές πελάτες προφανώς, που θα προτιμούσαν να κάνουν το εμβόλιο στο Σχιστό και να πληρώσουν, από το να το κάνουν τζάμπα στα εμβολιαστικά κέντρα. Ασύλληπτη επιτυχία!

Εμείς οφείλουμε να συμπληρώσουμε τον κατάλογο των μεγάλων επιτυχιών της κυβέρνησης Μητσοτάκη, εστιάζοντας στο θέμα της πολικής αρκούδας. Αυτού του σαρκοφάγου θηλαστικού που αποτελεί μεγάλο κίνδυνο για τον άνθρωπο. Οι ενέργειες λοιπόν της κυβέρνησης, απέτρεψαν την κάθοδο της πολικής αρκούδας στην πλατεία Ομονοίας και τις γύρω περιοχές, σώζοντας με αυτόν τον τρόπο αρκετές ζωές.

Τα καλά πρέπει να τα λέμε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ