Σεξιστική επίθεση στον υφυπουργό Ν. Γιατρομανωλάκη από φιλοκυβερνητική ιστοσελίδα

Υπόνοιες και για διαπλοκή

Must Read

Σεξιστική επίθεση με απρεπείς, πλην συγκαλυμμένους υπαινιγμούς για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις δέχθηκε ο υφυπουργός Πολιτισμού Νικόλας Γιατρομανωλάκης από το οικονομικό σάιτ των άκρως φιλοκυβερνητικών “Παραπολιτικών” του Γιάννη Κουρτάκη, όπως αποκαλύπτει το enimerosi24.gr

Τα «Παραπολιτικά» για την ακρίβεια, μετά την φυλάκιση του Μένιου Φουρθιώτη και την αναστολή της εφημερίδας του, τα «Αποκαλυπτικά», είναι η πλέον φιλοκυβερνητική εφημερίδα που βρίσκεται ακόμα σε κυκλοφορία.

Συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα του Κουρτάκη γράφτηκε ότι “Ο υφυπουργός Πολιτισμού Νίκος Γιατρομανωλάκης, διαθέτει εκτός όλων των άλλων… αδυναμιών και ξεχωριστή αδυναμία στην επικοινωνία και κατ’ επέκταση στη διαφήμιση. Όσοι τον γνωρίζουν παραδέχονται ότι είναι από τους καλούς της πιάτσας. Ό,τι πιάνει, γίνεται χρυσός, όταν φυσικά το πιάνει. Τους λίγους μήνες που κάθεται (υποθέτω στη βολική) καρέκλα του υφυπουργού επί του Πολιτισμού είναι αλήθεια ότι σπανίζουν τα αρνητικά για τον ίδιο δημοσιεύματα”.

Το enimerosi24.gr «βλέπει» λοιπόν σεξιστική επίθεση στον υφυπουργό Νίκο Γιατρομανωλάκη από τον Κουρτάκη. Υπάρχει όμως και σαφέστατη μομφή για εξασφάλιση ασυλίας από τα ΜΜΕ μέσω διαφήμισης.
Το Μαξίμου αλήθεια τι άποψη έχει για τους υποστηρικτές του τύπου Κουρτάκη και Φουρθιώτη, Που αποδομούν υπουργούς κατά το δοκούν; για να θυμηθούμε και την περίπτωση Βρούτση με Φουρθιώτη ή την πρόσφατη περίπτωση με την επίθεση Κουρτάκη στον άκρως επιτυχημένο υπουργό ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτάκη;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This