Τετάρτη 28/7/2021

Σεξιστική επίθεση στον υφυπουργό Ν. Γιατρομανωλάκη από φιλοκυβερνητική ιστοσελίδα

Υπόνοιες και για διαπλοκή

Σεξιστική επίθεση με απρεπείς, πλην συγκαλυμμένους υπαινιγμούς για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις δέχθηκε ο υφυπουργός Πολιτισμού Νικόλας Γιατρομανωλάκης από το οικονομικό σάιτ των άκρως φιλοκυβερνητικών “Παραπολιτικών” του Γιάννη Κουρτάκη, όπως αποκαλύπτει το enimerosi24.gr

Τα «Παραπολιτικά» για την ακρίβεια, μετά την φυλάκιση του Μένιου Φουρθιώτη και την αναστολή της εφημερίδας του, τα «Αποκαλυπτικά», είναι η πλέον φιλοκυβερνητική εφημερίδα που βρίσκεται ακόμα σε κυκλοφορία.

Συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα του Κουρτάκη γράφτηκε ότι “Ο υφυπουργός Πολιτισμού Νίκος Γιατρομανωλάκης, διαθέτει εκτός όλων των άλλων… αδυναμιών και ξεχωριστή αδυναμία στην επικοινωνία και κατ’ επέκταση στη διαφήμιση. Όσοι τον γνωρίζουν παραδέχονται ότι είναι από τους καλούς της πιάτσας. Ό,τι πιάνει, γίνεται χρυσός, όταν φυσικά το πιάνει. Τους λίγους μήνες που κάθεται (υποθέτω στη βολική) καρέκλα του υφυπουργού επί του Πολιτισμού είναι αλήθεια ότι σπανίζουν τα αρνητικά για τον ίδιο δημοσιεύματα”.

Το enimerosi24.gr «βλέπει» λοιπόν σεξιστική επίθεση στον υφυπουργό Νίκο Γιατρομανωλάκη από τον Κουρτάκη. Υπάρχει όμως και σαφέστατη μομφή για εξασφάλιση ασυλίας από τα ΜΜΕ μέσω διαφήμισης.
Το Μαξίμου αλήθεια τι άποψη έχει για τους υποστηρικτές του τύπου Κουρτάκη και Φουρθιώτη, Που αποδομούν υπουργούς κατά το δοκούν; για να θυμηθούμε και την περίπτωση Βρούτση με Φουρθιώτη ή την πρόσφατη περίπτωση με την επίθεση Κουρτάκη στον άκρως επιτυχημένο υπουργό ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτάκη;

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ