H εκπομπή «Πάμε Τσάρκα» επιστρέφει με νέα επεισόδια (video)

Must Read

Μετά από εννιά μήνες απουσίας λόγω της καραντίνας η εκπομπή «Πάμε Τσάρκα» με τον Βαγγέλη Καράλη επιστρέφει τηλεοπτικά κάνοντας οδοιπορικά στους Δήμους της Αττικής.

Πρόκειται για την μοναδική οδοιπορική εκπομπή που προβάλει τις γειτονιές της πρωτεύουσας, μέσα σ’ ένα πλούσιο οδοιπορικό παρουσιάζοντας την Ιστορία, τον Πολιτισμό, την Τέχνη, τα Αξιοθέατα αλλά και επιχειρήσεις που διαμορφώνουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά κάθε περιοχής. Ο Δήμαρχος του κάθε Δήμου μιλάει στην κάμερα της εκπομπής για την πόλη του, προβάλλοντας τα έργα και τις δράσεις της δημοτικής αρχής. Το «Πάμε Τσάρκα» συναντάει διάσημα πρόσωπα από τον χώρο του πολιτισμού, της Τέχνης, του Αθλητισμού και την τηλεόρασης, τα όποια έχουν μεγαλώσει στις γειτονίες που παρουσιάζει η εκπομπή και εξομολογούνται τα συναισθήματα και τις εμπειρίες τους στις γειτονιές που ζούνε.

Την στιγμή που η οικονομική κρίση «απειλεί» τις επιχειρήσεις της χώρας μας, προβάλλονται, εστιατόρια, καφέ, μπαρ και κάθε είδους επιχείρηση που έχει διαμορφώσει τον χαραχτήρα και την κουλτούρα της κάθε γειτονιάς της Αττικής. Μέσα από την εκπομπή «Πάμε Τσάρκα», οι γειτονιές της πρωτεύουσας παρουσιάζονται με μια διαφορετική ματιά, ζώντας στο ρυθμό της καθημερινότητας των κατοίκων, συναντώντας ξεχωριστούς ανθρώπους και ανακαλύπτοντας νέα πράγματα και κρυμμένους «θησαυρούς».

Η εκπομπή θα προβάλλεται τηλεοπτικά σε δύο κανάλια της Αττικής, κάθε Δευτέρα 22:30 – 23:30 στο HIGH TV και κάθε Τετάρτη 21:00 – 22:00 στο ALERT TV. Η εκπομπή επίσης προβάλλεται σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη μέσα από το EnaChannel Καβάλας και το Δίκτυο tv Σερρών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This