Νέα αθλητική εκπομπή στο Open με παρουσιαστές την Ιωάννα Λίλη και τον Νάσο Παπαργυρόπουλο

Προκαλούν... ολυμπιονίκες

Must Read

Σε αυτήν την πρόκληση δεν θα μπορεί κανείς να αρνηθεί! Βαφτίσια… έγιναν στο Open TV του Ιβάν Σαββίδη, με αφορμή μία νέα αθλητική εκπομπή που έρχεται με φόρα από Σεπτέμβριο! Η «Espresso» εξασφάλισε το όνομα της νέας παραγωγής, την οποία θα παρουσιάσουν η Ιωάννα Λίλη και ο Νάσος Παπαργυρόπουλος και θα τιτλοφορείται «Η πρόκληση»!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ιωάννα Λίλη θα έχει το γενικό πρόσταγμα στο στούντιο και στην παρουσίαση της αθλητικής εκπομπής, ενώ ο Νάσος Παπαργυρόπουλος θα τρέχει στα… στάδια. Τον γιο του επιχειρηματία της αθηναϊκής νύχτας Αργύρη Παπαργυρόπουλου τον πρωτογνωρίσαμε από το «Survivor» και τον είδαμε και στο μουσικό σόου «Just the two of us», στο οποίο κατέκτησε την πρώτη θέση μαζί με τη Ζόζεφιν!

Βασικοί καλεσμένοι της εκπομπής, όπως είναι φυσικό, θα είναι αθλητές και ολυμπιονίκες. Σύμφωνα με το κόνσεπτ, κάθε αθλητής θα κάνει και κάποια δοκιμασία και θα υποβάλλεται σε μια διαφορετική πρόκληση. Για παράδειγμα, ένας πρωταθλητής στην ποδηλασία θα δοκιμάζεται στο ακόντιο ή ένας ποδοσφαιριστής στην κολύμβηση. Η πρεμιέρα υπολογίζεται σε περίπου δυόμισι μήνες και κατά συνέπεια παρουσιαστές και καλεσμένοι έχουν το απαραίτητο χρονικό διάστημα για να αρχίσουν με έμπνευση και φαντασία τα γυρίσματα. Τα εξωτερικά γυρίσματα θα τα κάνει ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, ο οποίος με τη γυμναστική και την άθληση τα πάει μια χαρά. Όπως πληροφορηθήκαμε, έγινε και το γύρισμα της πρώτης εκπομπής, με την αργυρή ολυμπιονίκη στο τριπλούν Πηγή Δεβετζή να κάνει ποδαρικό ως η πρώτη καλεσμένη υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Δημήτρη Δανίκα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This