Και τι είναι ο Τολστόι μπροστά στον Στέφανο Κασιμάτη;

Ο κορυφαίος αρθρογράφος του ομίλου Μαρινάκη, μπορεί να γράφει ότι γουστάρει

Must Read

Από τους ύμνους στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στην εκτέλεση του Τολστόι. Διά χειρός φυσικά του κορυφαίου αρθρογράφος της εφημερίδας του Μαρινάκη, Στέφανου Κασιμάτη. Ο οποίος σε άλλο ένα άρθρο του που θα μείνει στην ιστορία, σαν τις παρεμβάσεις του υπέρ της Χρυσής Αυγής, υπέρ της προέδρου της Δημοκρατίας, υπέρ του Strauss-Kahn για τον βιασμό τις καθαρίστριες κλπ.

Ο Κασιμάτης λοιπόν υποστηρίζει με πάθος ότι το κορυφαίο μυθιστόρημα Άννα Καρένινα, είναι δημιούργημα του Φιόντορ Ντοστογιέφσκι!

Το άρθρο του Στέφανου Κασιμάτη που ανατρέπει την ιστορία της λογοτεχνίας

Το γράφει μάλιστα εις διπλούν, για να μη νομίσει κάποιος ότι το έκανε κατά λάθος. Μέχρι σήμερα φυσικά η ανθρωπότητα πίστευε ότι Η Άννα Καρένινα είναι μυθιστόρημα του Ρώσου συγγραφέα Λέοντα Τολστόι. Αυτό όμως δεν έχει καμία σημασία.

Από την στιγμή που ο Κασιμάτης λέει ότι το έγραψε ο Ντοστογιέφσκι, τότε το έγραψε ο Ντοστογιέφσκι. Σε περίπτωση πάντως που προσπαθείτε να βρείτε κάποια εξήγηση για την κακοδαιμονία της Ελλάδας, μπορείτε να συνυπολογίσετε το γεγονός ότι ο Στέφανος Κασιμάτης ακόμα αρθρογράφοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This