Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου οικοδέσποινα στο «Κάτι ψήνεται» του Σκάι

«Queen Dina» στην κουζίνα, μετά το πάγωμα του «Αγρότης μόνος ψάχνει»

Must Read

Μαγειρείο… η ελληνική TV! Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στη μικρή οθόνη, καθώς παραγωγές που είχαν ανακοινωθεί ακυρώνονται!

Και αυτό γιατί οι σταθμοί στην πλειονότητά τους θέλουν να εντάξουν στο καθημερινό τους ψυχαγωγικό πρόγραμμα ριάλιτι μαγειρικής, καθώς νηστικό αρκούδι όχι μόνο δεν χορεύει… αλλά και δεν βλέπει τηλεόραση!

Αντί να τρέχει λοιπόν σε στάβλους και χωράφια, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, όπως ακούγεται το τελευταίο 24ωρο, μετά το «πάγωμα» της παραγωγής «Αγρότης μόνος ψάχνει», τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2021, θα επιβλέπει κατσαρόλες στο «Κάτι ψήνεται» στον Σκάι! Και όμως, ναι. Εκεί που πήγε να χάσει κιλά, η καλλονή από τη Ρόδο θα μπει στον πειρασμό να τα πάρει ξανά!

Μπορεί στα τέλη της άνοιξης η διευθύντρια προγράμματος του σταθμού Αλκηστις Μαραγκουδάκη να ανακοίνωνε, μπροστά στις κάμερες, τη συνεργασία του σταθμού με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η ίδια η παρουσιάστρια στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» του Νίκου Μουτσινά να αποκάλυπτε ότι θα παρουσίαζε τον «Αγρότη», αλλά τα πράγματα στο ζενίθ του καλοκαιριού άλλαξαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δηλώσεις συμμετοχών μπορεί να ήταν αρκετές αλλά όχι τέτοιες που να κάνουν τη διοίκηση του Σκάι να αποφασίσει να δώσει το «πράσινο φως» για την παραγωγή του. Φαίνεται λοιπόν ότι το «υλικό» δεν ήταν τέτοιο που να ικανοποιούσε τη διοίκηση του σταθμού, δεν βρέθηκαν με άλλα λόγια αγρότες και νύφες που να πουλάνε τρελά και αποφάσισε να βάλει στον πάγο τον «Αγρότη» και να… θερίσει σε άλλη εποχή.

Τι θα γίνει όμως με την «Queen Dina»; Κανένα πρόβλημα! Αντί λοιπόν να τρέχει με γαλότσες μέσα στις λάσπες και να ανεβαίνει σε τρακτέρ, θα είναι οικοδέσποινα του καινούργιου ριάλιτι μαγειρικής, του ανανεωμένου «Κάτι ψήνεται», που θα βγαίνει καθημερινά από το κανάλι του Φαλήρου…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This