Φινάλε για την εκπομπή «Ευτυχείτε» – Η συγκίνηση της Kαινούργιου και των συνεργατών της και η πρόταση γάμου έκπληξη (video)

Must Read

Μία πολύ όμορφη χρονιά διένυσε η Κατερίνα Καινούργιου τόσο σε προσωπικό αλλά όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η παρουσιάστρια του Οpen που εκτόξευσε την εκπομπή «Ευτυχείτε» στην πρώτη θέση της τηλεθέασης, έριξε σήμερα αυλαία και η εκπομπή είχε πολλές εκπλήξεις αλλά και συγκινήσεις.

Η γνωστή παρουσιάστρια ωστόσο θέλησε να κάνει μία διευκρίνηση περί ανταγωνισμού των εκπομπών, αποκαλύπτοντας το μήνυμα που της είχε στείλει η Φαίη Σκορδά όταν εκείνη χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο καθώς ένιωσε μία έντονη δύσπνοια και αδιαθεσία.

«Να πω και κάτι που με συγκίνησε… Την προηγούμενη εβδομάδα, που είχα το περιστατικό με την υγεία μου, που μπήκα στο νοσοκομείο, η Φαίη μου έστειλε μήνυμα, που έλεγε “Περαστικά, σου εύχομαι να πάνε όλα καλά κορίτσι μου”. Δηλαδή μπορεί να λες ποια είναι πρώτη, ποια είναι δεύτερη, έτσι είναι τα πράγματα. Προσωπικά όμως δεν έχει τίποτα κανείς με τον άλλο και ευχόμαστε όλοι τα καλύτερα για τους ανθρώπους που είναι απέναντι», τόνισε.

Στην συνέχεια πήρε τον λόγο ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος βρισκόταν πάνελ της εκπομπής προκειμένου να σχολιάζει τα τηλεοπτικά δρώμενα και έδωσε στα εύσημα στο δυναμικό της εκπομπής, που κατάφερε να βρίσκεται πρώτη στην προτίμηση του κοινού, ενώ απέναντί της βρισκόντουσαν μεγάλα κανάλια που απασχολούν τα ΜΜΕ με τα reality που προβάλουν, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την παρουσιάστρια της εκπομπής για την φιλοξενία αλλά και να την συγχαρεί για το ήθος της.

«Υπάρχει κάτι που λέγεται Κατερίνα Καινούργιου. Είσαι μια κούκλα με αμεσότητα, δεν το παίζεις, δεν έχεις τουπέ και είσαι η πρώτη που “τρολάρεις” τον εαυτό σου και δεν το κάνεις γιατί ξέρεις ότι πουλάει, αλλά το κάνεις από φυσικού σου», είπε με ειλικρίνεια, με την Κατερίνα Καινούργιου να απαντάει αρκετά συγκινημένη: «Ξέρεις τι τιμή νιώθω Ανδρέα μου; Δεν περίμενα ποτέ στη ζωή μου ότι θα άκουγα αυτά τα λόγια από εσένα και από έναν άνθρωπο με την εμπειρία σου. Σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Θα συγκινηθώ».

Τις μαγειρικές της ικανότητες όμως μας έδειχνε καθημερινά στην εκπομπή και η Κατερίνα Λένη, η οποία είχε κάνει εντύπωση στο Master Chef με τους ιδιαίτερους σχολιασμούς που έκανε για τους τότε συμπαίκτες της. Η chef την ώρα που έφτιαχνε το γλυκό που είχε προγραμματίσει να παρουσιάσει στους τηλεθεατές, δεν μπόρεσε να κρύψει την συναισθηματική της φόρτιση.

«Έχεις συγκινηθεί; έλα; Κάθε τέλος είναι μια καινούργια αρχή για όλα. Είσαι σπάνιο πλάσμα και σπουδαίο και σε ευχαριστώ για όλα όσα έχεις κάνει για εμένα», της είπε η Κατερίνα Καινούργιου με την Κατερίνα Λένη να ξεσπάει σε κλάματα.

«Θέλω να μην μαγειρέψω σήμερα και να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εσένα, στον Θέμη και σε όλη την ομάδα που με ανέχθηκαν, με υποστήριξαν και με πίστεψαν», ανέφερε.

Η εκπομπή όμως επιφύλασσε και μία όμορφη έκπληξη τόσο στους τηλεθεατές όσο και στην πολύ καλή φίλη και κομμώτρια της παρουσιάστριας της εκπομπής.

Η Κατερίνα Καινούργιου προφασιζόμενη τις εξελίξεις στο Survivor, κάλεσε στο πλατό την πολύ καλή της φίλη Μάιρα, προκειμένου να σχολιάσει το reality επιβίωσης, το οποίο μάλιστα το βλέπει ανελλιπώς.

Αυτό όμως που συνέβη στην συνέχεια δεν το περίμενε, αφού δέχτηκε πρόταση γάμου on air από τον αγαπημένο της Κώστα.

Η ίδια φυσικά είπε το πολυπόθητο «ναι» και η παρουσιάστρια δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυα της για την χαρά της φίλης της.

Και έφτασε η στιγμή που η εκπομπή έριξε τίτλους τέλους. Η Κατερίνα Καινούργιου όμως ανανέωσε το ραντεβού της με τους τηλεθεατές τον ερχόμενο Σεπτέμβρη, αποχαιρετώντας τους με ένα συγκινητικό μήνυμα.

«Θέλω να πω μερικά πράγματα, αν μου επιτρέπετε. Ευχαριστώ όλους εσάς τους τηλεθεατές που αυτή τη δύσκολη χρονιά με τον κορωνοϊό, μας στηρίξατε τόσο πολύ. Καθημερινά μπήκαμε στο σπίτι σας και μας δείξατε την αγάπη και την υποστήριξή σας. Εγώ το παίρνω αυτό και ως επιβράβευση της δουλειάς μας. Γνωρίζεται πως εγώ προσωπικά ποτέ δεν καρπώνομαι τις επιτυχίες. Η επιτυχία είναι συνολική. Είναι μια τεράστια ομάδα ανθρώπων πίσω από τις κάμερες και όλων των συνεργατών. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον Θέμη Μάλλη. Όταν ξεκινήσαμε κάναμε 2% και 3% και με πολλή προσπάθεια και αγάπη καταφέραμε να είμαστε αυτή τη στιγμή πρώτοι -και δεν το λέω ως κάτι σπουδαίο- σε ένα κανάλι νεοσύστατο. Αυτό για μένα είναι πολύ σημαντικό και το οφείλουμε σε εσάς. Μέσα από την καρδιά μου, είμαι πολύ περήφανη που δουλεύω με τόσους καλούς δημοσιογράφους όσο εσείς. Υπήρξα ρεπόρτερ, αλλά δεν είχα φθάσει σε τέτοια επίπεδα»

Στη συνέχεια Αναφέρθηκε στον πιστό και στενό συνεργάτη της Γρηγόρη Γκουντάρα, με τον οποίον δεν θα συνεργαστούν του χρόνου.

«Η συνεργασία μου με τον Γρηγόρη Γκουντάρα τελειώνει εδώ. Η συνεργασία μου μαζί του με έκανε καλύτερη παρουσιάστρια. Γι’ αυτό που έκανες για εμένα σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Το ότι μου έπιανες το χέρι στις δύσκολες στιγμές, σήμαινε πολλά για εμένα. Καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν κάνεις. Σου αξίζουν τα καλύτερα», υποστήριξε.

Και συνέχισε: «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Τα κανάλια δεν είναι το σήμα, τα κανάλια είναι οι άνθρωποι που εργάζονται για αυτά. Ξεκινήσαμε από το Epsilon, από το μηδέν και φτάσαμε εδώ που είμαστε. Νιώθω πολύ περήφανη.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην ιδιοκτησία του Open που με πίστεψε, με κράτησε τότε από το Epsilon. Με εμπιστεύτηκαν και μου έδωσαν τα πάντα. Και κατά καιρούς τους ανθρώπους της διοίκησης που ήταν κοντά μου. Δεν ξεχνώ και το πιο μεγάλο ευχαριστώ σε εσάς. Να είμαστε υγιείς, Από άγχος και στεναχώρια έχω πάει να πάθω ζημιά. Σας αγαπώ Θα τα ξαναπούμε τον Σεπτέμβρη. Γεια σας!», κατέληξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This