Αφήστε τις σημαίες και πιάστε τα μαστίγια να μην σας κακολογεί το Vice

Μαστιγωθείτε να έλθει ανάπτυξη!

Must Read

Βαρύ κατηγορώ κατά των διαδηλωτών που αντέδρασαν στην υποχρεωτικότητα του εμβολίου, εξαπέλυσε η ιστοσελίδα Vice.

Αυτό που στηλιτεύουν συγκεκριμένα ήταν η εμφάνιση της ελληνικής σημαίας καθώς και θρησκευτικών εικόνων και σταυρών που κρατούσαν οι συγκεντρωμένοι!

Γράφουν μεταξύ άλλων:

«Η Αστυνομία μιλά ανεπίσημα για 7.000 και 12.000 κόσμο, αντίστοιχα, αριθμοί που αναφέρονται για πρώτη φορά σε παρόμοιες διαμαρτυρίες από την αρχή της πανδημίας. Και στις δύο συγκεντρώσεις, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, τον κεντρικό τόνο έδωσαν ακροδεξιοί, θρησκόληπτοι και οριακά λούμπεν στοιχεία, που πρωταγωνιστούν στα στιγμιότυπα που μεταδίδουν από χθες το βράδυ τα ΜΜΕ. Πολλοί κρατούσαν ελληνικές σημαίες, σταυρούς ή θρησκευτικές εικόνες».

Δεν πρέπει να προκαλεί εντύπωση η προσέγγιση της συγκεκριμένης ιστοσελίδας. Η οποία δείχνει μία ιδιαίτερη έφεση στα μαστίγια, τα επί πληρωμή βασανιστήρια προφανώς επειδή αποτελούν μοχλό ανάπτυξης, καθώς και στις σκληρά εργαζόμενες γυναίκες που λιώνουν τα τακούνια τους πάνω στις πλάτες εύπορων μεσήλικων. Διαφημίζοντας μάλιστα και την έλευση τους στην χώρα μας, λες και έρχεται ο Μπιλ Γκέιτς για να ανοίξει server προς τιμήν του Μητσοτάκη και να φέρει την ανάπτυξη.

Για τα drugs, ούτε λόγος. Κάθε παιδί του Κωστόπουλου οφείλει να έχει ένα αφιέρωμα στα νέα προϊόντα που «απειλούν» την κοινωνία, όπως ο συμπαθής Πέτρος έκανε εκτενή αφιερώματα στην σουπερμαντολίνη των  εκσυγχρονιστών, την κόκα.

Άλλωστε όπως έχει αποδειχτεί στο πρόσφατο παρελθόν, η πρέζα μπορεί να είναι απειλή για την κοινωνία, μπορεί όμως να αποδειχθεί εξαιρετικά ευεργετική για συγκεκριμένα ΜΜΕ.

Και αυτό βέβαια δεν είναι ελληνικό φαινόμενο. Από την ηρωίνη της μαφίας στην Ιταλία έτρωγαν δημοσιογράφοι που παρουσίαζαν τους ήρωες εισαγγελείς τύπου Φαλκόνε, ως «πολιτικά υποκινούμενους», πριν τους τινάξουν στον αέρα οι μαφιόζοι χορηγοί της πένας τους.

Όπως και να ‘χει, αφήστε τις σημαίες και τις εικόνες, πιάστε τα μαστίγια και τα πέτσινα στριγκάκια για να σας γράψει κι εσάς κανέναν διθύραμβο το Vice.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This