«Άγριες μέλισσες»: Οι ηθοποιοί επέστρεψαν από τις βουτιές και άρχισαν γυρίσματα

Μαυρισμένοι στο Διαφάνι!

Must Read

Κάνανε τα μπάνια τους (άλλοι στα ελληνικά νησιά και άλλοι στο εξωτερικό, όπως η «Λενιώ» και ο «Λάμπρος», που πετάχτηκαν ξεχωριστά στην Ιβηρική Χερσόνησο) και επέστρεψαν ορεξάτοι στα πλατό για τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου της σειράς που αγαπήθηκε όσο καμία άλλη τα τελευταία χρόνια!

Οι πρωταγωνιστές της σειράς «Αγριες μέλισσες», ολίγον μαυρισμένοι αλλά πολύ ανανεωμένοι, επέστρεψαν στο… ρημαγμένο από τις εξελίξεις του δεύτερου κύκλου Διαφάνι και άρχισαν σιγά σιγά να μπαίνουν στο κλίμα των γυρισμάτων! Μάλιστα, ο παπα-Γρηγόρης, κατά κόσμον Κωστής Σαββιδάκης, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία μαζί με κάποιους από τους συναδέλφους του (όπως οι Χρήστος Πλαΐνης, Αλέξανδρος Καλπακίδης, Βίκυ Διαμαντοπούλου, Γιώργος Ηλιόπουλος -που έχει αφήσει και μουστάκι-, Ελενα Παρασκευά και Βαγγέλης Αλεξανδρής), γράφοντας χαρακτηριστικά: «Αγριες Μέλισσες… Γ’ κύκλος… Καλή αρχή… Καλή δύναμη… Πάμε γερά…»

Κι αν το Διαφάνι αρχίζει και γεμίζει ξανά από κόσμο, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο οποίος, σύμφωνα με τα σπόιλερ, θα είναι εξόριστος στη Λέρο, βρίσκεται ήδη στο νησί για τις ανάγκες των γυρισμάτων κάποιων σκηνών και ανεβάζει stories στο Instagram από διάφορα σημεία, όπως το Αρχαιολογικό Μουσείο, ο Πύργος του Μπελλένη στα Αλιντα, αλλά και το εντυπωσιακό Πολεμικό Μουσείο. Να θυμίσουμε ότι την επόμενη τηλεοπτική χρονιά οι «Αγριες μέλισσες» θα μεταφερθούν στο 1967 και στις μέρες της δικτατορίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This