Ολυμπιακοί: Ο Παναγιώτης Γκιώνης προκρίθηκε, αλλά ούτε αυτό το είδατε στην ΕΡΤ

Νέο θλιβερό ατόπημα μετά τον Λευτέρη Πετρούνια

Must Read

Δεύτερη γκάφα μέσα σε ένα 24ωρο από τη δημόσια τηλεόραση, στην κάλυψη των προσπαθειών των Ελλήνων αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Αυτή τη φορά «θύμα» ήταν ο Παναγιώτης Γκιώνης, ο οποίος αγωνίστηκε στις 08.45 ώρα Ελλάδος στο πινγκ πονγκ, νικώντας τον Αιγύπτιο Αχμέντ Σαλέχ και περνώντας στον τρίτο γύρο του τουρνουά.

Ο αγώνας, μάλιστα όπως αναφέρει το e-tetradio , ήταν προγραμματισμένο να μεταδοθεί από την ΕΡΤ Sports 2 στο ERTflix, και όχι από κάποιο από τα τρία βασικά κανάλια της ΕΡΤ. Ούτε αυτό όμως κατέστη εφικτό.

Λίγα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα του Έλληνα πρωταθλητή, η Ελληνική Ομοσπονδία Table Tennis ανακοίνωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι ενημερώθηκε από δημοσιογράφους της δημόσιας τηλεόρασης ότι δεν θα μεταδοθεί επειδή… Δεν το ενέκριναν οι Ιάπωνες!

Έγραψαν σχετικά:

«Δυστυχώς μόλις ενημερωθήκαμε από δημοσιογράφους της ΕΡΤ ότι τελικά δεν μεταδίδεται ο αγώνας του Παναγιώτη Γκιώνη! Μας τονίστηκε σαν εξήγηση ότι τελικά οι Ιάπωνες δεν έδωσαν το οκ στη δημόσια τηλεόραση για να μεταδώσει ματς από το τραπέζι 3! Ο αγώνας αρχίζει σε ελάχιστα λεπτά…».

Μην απορήσουμε εάν εμφανιστεί και καμιά θεωρία σε φιλοκυβερνητικά site, για «σκοτεινό ανθελληνικό σχέδιο των Ιαπώνων» κατά της Ελλάδας, επειδή πολεμήσαμε στο πλευρό των συμμάχων το 1940.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This