«Καρφιά» από τον συνεργάτη της Μαλέσκου για το «φαρμακερό» κλείσιμο της εκπομπής (video)

Tι αναφέρει ο Παναγιώτης Χατζηδάκης για τη συνεργασία του με την ξανθιά παρουσιάστρια αλλά και την συμπεριφορά της στην τελευταία εκπομπή

Must Read

Η πρωτοφανής κίνηση της Ιωάννας Μαλέσκου να ρίξει αυλαία στην τηλεοπτική σεζόν του Love It χωρίς να κάνει καμία αναφορά στα ονόματα των συνεργατών της, δημιούργησε αλγεινές εντυπώσεις στο κοινό αλλά και τον τηλεοπτικό χώρο.

Από πληροφορίες που διέρρευσαν μάλιστα, οι συνεργάτες της Μάρτζυ Λαζάρου, Μάνος Μαγιάτης και Παναγιώτης Χατζηδάκης έφυγαν από το φινάλε με πικρία και δυσαρέσκεια αφού η Ιωάννα Μαλέσκου, μίλησε τα τελευταία λεπτά του τηλεοπτικού χρόνου μόνο για τον… εαυτό της και όσα κατάφερε (σ.σ. τα νούμερα παρέμειναν χαμηλά παρά τα τσιφτετέλια και τις γυμναστικές επιδόσεις της).

Ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Χατζηδάκης μετά το φινάλε της εκπομπής, μίλησε okmag.gr και πολύ «διακριτικά» εξέφρασε την απογοητεύσή του από την συμπεριφορά της παρουσιάστριας: «Υστέρα από 14 χρόνια δεν πετάω στα σύννεφα, αντιθέτως είμαι προσγειωμένος. Γνωρίζω ότι δεν υπάρχει η τέλεια συνεργασία. Ο καθένας λειτουργεί με βάση τα θέλω του και βάζει τα όρια του. Προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος επαγγελματίας και να είμαι συνεργάσιμος. Νιώθω ότι με την Ιωάννα αυτό συνέβη και από τις δυο πλευρές και ισορροπήσαμε» δήλωσε ενώ πρόσθεσε ότι είχε πάρει ήδη την απόφασή του να μην είναι στην εκπομπή την επόμενη σεζόν: «Σε ό,τι αφορά, λοιπόν, στη δίκη μου συμμετοχή, ισχύει ότι δεν θα συνεχίσω. Είχα πάρει την απόφασή μου πριν από το τέλος της εκπομπής. Στην τελευταία μου συνάντηση με τους υπεύθυνους του ΣΚΑΪ συζητήσαμε για την συμμετοχή μου σε άλλη εκπομπή του σταθμού. Ήταν και δική τους επιθυμία να συνεχίσω σε άλλο project» τόνισε.

Αναφορικά με τη σχέση του με την Ιωάννα Μαλέσκου, ο Παναγιώτης Χατζηδάκης απάντησε: «Αυτό που πρέπει είναι γίνεσαι φίλος με τους συνεργάτες σου δεν το κατάλαβα ποτέ! Άσε που το βρίσκω και δύσκολο να συμβεί: Δεν πιστεύω ότι οφείλουμε να είμαστε φίλοι με τους συνεργάτες μας αλλά φιλικοί, ευγενικοί και συνεργάσιμοι. Δηλαδή σωστοί επαγγελματίες».

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για την τελευταία εκπομπή στην οποία η Μαλέσκου δεν τον ευχαρίστησε προσωπικά, ο ίδιος απάντησε: «Ισχύει αλλά δεν το βρίσκω σωστό να της ζητήσω δημόσια τον λόγο. Έτσι ένιωσε και έτσι έκανε. Οφείλω όμως, ως επαγγελματίας που σέβεται τον εαυτό του και την προσπάθεια του να πω ότι ήμουν και εγώ ένα σημαντικό κομμάτι της εκπομπής. Προσπάθησα να λειτουργήσω με επαγγελματισμό σε κάθε συνθήκη, να είμαι σωστός και υποστηρικτικός με όλους. Αφού δεν μου δόθηκε η ευκαιρία στον αέρα της εκπομπής, το λέω τώρα. Οφείλω και ένα ευχαριστώ στους ανθρώπους που με στήριξαν σε όλη τη σεζόν» σχολίασε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This