Αδαμαντίδης, Πετρέλης και Φέρρης «προπονητές» στο νέο «J2US»

Υποψήφιες... τραγουδίστριες, Παναγιώταρου και Super Κική

Must Read

Σχηματίζονται σιγά σιγά οι ομάδες των coaches και των διαγωνιζομένων στο νέο «Just the 2 of us», που αναμένεται να επιστρέψει στις οθόνες μας το φθινόπωρο μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Ο Νίκος Κοκλώνης, παραγωγός και παρουσιαστής του show, στο οποίο αγαπημένοι celebrities εκπαιδεύονται στο τραγούδι από επαγγελματίες του χώρου, έχει βάλει στόχο ο φετινός κύκλος να είναι ο πιο δυνατός απʼ όλους τους προηγούμενους.

Ετσι, βρίσκεται προς αναζήτηση του ιδανικού καστ, το οποίο θα τρελάνει τα μηχανάκια τηλεθέασης της Nielsen. Μέχρι στιγμής, φαίνεται να έχει κλειδώσει η συμμετοχή τριών γνωστών τραγουδιστών, ενώ πολύ κοντά σε συμφωνία βρίσκονται και δυο γυναίκες που είναι εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους, αλλά έχουν αμφότερες μεγάλη δυναμική στα social media.

Οι τρεις τραγουδιστές που θα γίνουν coaches, φιλοδοξώντας να φτάσουν μέχρι τον τελικό του «J2US», είναι ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Θάνος Πετρέλης και ο Θοδωρής Φέρρης. Την ίδια ώρα, σε προχωρημένες συζητήσεις με την παραγωγή προκειμένου να… μάθουν να τραγουδούν και, γιατί όχι, να κερδίσουν το έπαθλο βρίσκονται η Super Κική και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Την πρώτη, κατά κόσμον, Κυριακή Λιτσάκη τη γνωρίσαμε ως μία από τις Σφήκες στο «The 2night Show». Οσο για την καυτή Αλεξάνδρα, έγινε γνωστή από το «My Style Rocks», ενώ πρόσφατα την είδαμε και στη «Φάρμα» του ANT1.

Super Κική

Η κριτική επιτροπή του «J2US» παραμένει ίδια: Σταμάτης Φασουλής, Βίκυ Σταυροπούλου, Δέσποινα Βανδή και Μαρία Μπακοδήμου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This