Nέοι έρωτες στις Άγριες Μέλισσες – Τι θα δούμε στον τρίτο κύκλο

Χτυποκάρδια για Μελέτη, Ουρανία, Ασημίνα και Βιολέτα στον τρίτο κύκλο της σειράς

Must Read

Ο τρίτος κύκλος στις «Αγριες μέλισσες» του ΑΝΤ1 μπαίνει ακόμη πιο ερωτικός και τα μηχανάκια της Νielsen θα πάρουν (πάλι) φωτιά!

Η «Espresso»… σερβίρει το ορεκτικό της σειράς-φαινόμενο των 2.000.000 τηλεθεατών, με όλες τις ερωτικές σχέσεις στο Διαφάνι!

Μελέτης – Κόρη Ακύλα

Ο Μελέτης και η κόρη του Ακύλα Μεγαρίτη θα έρθουν πολύ κοντά, καθώς ο γιος της Ανέτ Ρουσσώ θα γίνει το νέο τσιράκι του Ακύλα. Η ιστορία τραγικά επαναλαμβάνεται στα ερωτικά του. Ο Μελέτης θα ερωτευτεί την κόρη του αφεντικού του, όπως τότε με την Πηνελόπη και τα εμπόδια που έβαζε ο Δούκας. Ενας μεγάλος έρωτας θα ξεκινήσει, βάζοντας σε κίνδυνο το ζευγάρι. Ο Ακύλας δεν θα γνωρίζει τίποτα για αυτό. Ο Μελέτης θα διστάσει να παραδοθεί στο νέο αυτό ερωτικό κάλεσμα, αλλά η έλξη είναι μεγάλη. Βέβαια, η Πηνελόπη τριγυρίζει ακόμα στο μυαλό του. Τα πράγματα θα γίνουν ακόμη πιο δύσκολα για αυτόν, μόλις εκείνη επιστρέψει από το Παρίσι!

Πέτρος – Ασημίνα

Από την άλλη μεριά, η Ασημίνα θα εντυπωσιαστεί από το νέο της αφεντικό, τον εκδότη Πέτρο Ορφανίδη, όπως αντίστοιχα και εκείνος από αυτή. Η συνεργασία τους δεν θα αργήσει να χτιστεί στα θεμέλια μίας πολύ δυνατής φιλίας, καθώς αυτή εργάζεται στην εφημερίδα ως γραμματέας. Στη μέση θα βρεθεί ο Νικηφόρος, ο οποίος θα θορυβηθεί από την απομάκρυνση της αγαπημένης του.

Ακύλας – Βιολέτα

Ο τρίτος κύκλος φέρνει και νέες ερωτικές σχέσεις με δόλο… Ο Ακύλας θα γοητευτεί από την όμορφη και σκληρή Βιολέτα, εκείνη, όμως, τον μπλέκει στα δίχτυα της για άλλον λόγο. Θέλει να τον εκδικηθεί για τον θάνατο του Μιλτιάδη και για το κακό που προκάλεσε στο αγαπημένο της χωριό. Μία σχέση μίσους και πάθους έρχεται για να συναρπάσει. Ωστόσο, και η Μυρσίνη πολιορκεί ερωτικά τον Ακύλα, με σκοπό έναν και μοναδικό: Να τον επηρεάσει και να τον στρέψει εναντίον της Λενιώς Σταμίρη. Θα απατήσει και αυτή τη φορά, άραγε, τον Δούκα;

Αλκης – Ουρανία

Ο Αλκης Σαραντόπουλος δεν έχει πει την τελευταία του λέξη. Θα εμφανιστεί στα νέα επεισόδια να πολιορκεί ξανά την Ουρανία. Η πρωταγωνίστρια δεν θα καταφέρει να συγκρατήσει τον εαυτό της. Μπορεί ο Κυριάκος να είναι η οικογένειά της, αλλά ο Σαραντόπουλος καταφέρνει να της ξυπνήσει θαμμένα συναισθήματα ρομαντισμού. Πώς θα καταλήξει αυτό το ερωτικό τρίγωνο;

Δρόσω – Κωνσταντής

Η Δρόσω θα έρθει και αυτή αντιμέτωπη με νέες προκλήσεις… στις «Αγριες μέλισσες», καθώς θα γίνει ξανά τραγουδίστρια! Αν και έχει ακόμα αισθήματα για τον Κωνσταντή, η μικρή Σταμίρη θα αποφασίσει να δώσει οριστικό τέλος στη σχέση, μιας και έχει επηρεαστεί βαθιά από τα μυστικά που ήρθαν στο φως. Η Δρόσω, λοιπόν, θα ασχοληθεί και πάλι με το τραγούδι που είναι η μεγάλη της αγάπη, όχι σε καμπαρέ, μα σε μπουάτ. Επίσης, ένα νέο πρόσωπο φαίνεται ότι θα έρθει στη ζωή της Δρόσως και θα τη συνεπάρει. Τι θα γίνει, όμως, με τον Κωνσταντή αφού τον βλέπει στη Λάρισα;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This