Άγριες μέλισσες spoiler: Ανατριχίλα και φόβος στο Διαφάνι

Must Read

Ξημέρωμα της 21ης Απριλίου 1967… Μια αντρική φωνή ακούγεται από το ραδιόφωνο και αναγγέλλει ότι η Ελλάδα αλλάζει καθεστώς…

Οι «Άγριες μέλισσες» του ΑΝΤ1 συνεχίζουν για τρίτη χρονιά και από ό,τι δείχνουν τα πράγματα από το τρέιλερ της σειράς-φαινόμενο, που ήδη παίζει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, θα μας καθηλώσει ακόμη μία σεζόν!

Το διάγγελμα των Απριλιανών ακούγεται από το ραδιόφωνο και οι πρωταγωνιστές παγώνουν με τα μέτρα που αναφέρονται στην προσωρινή διακοπή των σχολείων, αλλά και των πανεπιστημίων. Όλοι οι ήρωες κοιτάζουν σαστισμένοι, μη μπορώντας να πιστέψουν αυτά που ακούνε. Η Ουρανία, ο Κυριάκος και ο Μπάμπης κοιτάζονται με τρόμο. Η Ελένη, οι αδερφές της και ο Λάμπρος σαστίζουν. Ο Προύσαλης δείχνει απελπισμένος, όπως και ο Περικλής Τόλιας με τη σύζυγό του.

Με τον Νέστορα

Από τα πλάνα που παρουσιάζονται γίνεται γνωστό ότι ο Αγγελος και η Σοφούλα, οι οποίοι περιμένουν το πρώτο τους παιδί, ζούνε μαζί με τον Νέστορα στο καινούργιο μεγάλο τους σπίτι! Στην τελευταία σκηνή του τρέιλερ το χτύπημα της πόρτας ανατριχιάζει την Ασημίνα και τη Δρόσω! Η φωνή που ακούγεται τους παγώνει το αίμα: «Ανοίξτε, Ασφάλεια!».

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, αρκετοί, αν όχι οι περισσότεροι από τους γνωστούς πρωταγωνιστές της σειράς, θα κινδυνεύσουν, η ζωή κάποιων άλλων θα αλλάξει ριζικά και οι καινούργιοι ήρωες που προστίθενται θα φέρουν τα πάνω κάτω στο Διαφάνι.

Συγκεκριμένα: Ο Ακύλας Μεγαρίτης (Αιμίλιος Χειλάκης), έχοντας μετακομίσει στο αρχοντικό των Σεβαστών, σηματοδοτεί και την αρχή μίας περιόδου που θα στιγματίσει όλους τους ήρωες. Από τα πρώτα επεισόδια στις «Αγριες μέλισσες» ο Ακύλας θα κυνηγήσει εκείνους που αντιστέκονται στο καθεστώς. Κάποιοι μπαίνουν στο στόχαστρό του και θα κινδυνεύσει η ζωή τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Λάμπρος, ο Προκόπης και ο Μπάμπης θα προσπαθήσουν να αντισταθούν, αλλά θα το πληρώσουν. Ο Ακύλας δεν συγχωρεί… Όταν καταλάβει ότι ο Προκόπης έχει αριστερές πεποιθήσεις, θα δώσει αμέσως εντολή να τον στείλουν στην εξορία. Ο Παναγιώτης κάνει ό,τι μπορεί για να σώσει τον ξάδερφό του, αλλά δεν θα τα καταφέρει. Ο Προκόπης θα περάσει σκληρές στιγμές στα χέρια των χουντικών και, αφού βασανιστεί, θα εξοριστεί από το Διαφάνι.

Στη Λέρο

Ο Λάμπρος, εκτός του ότι παλεύει για να έρθουν καλύτερες ημέρες στο χωριό, μπαίνει στο στόχαστρο του Ακύλα για έναν ακόμη λόγο. Θέλει να τον εκδικηθεί για τον θάνατο του αδερφού του, του Αχιλλέα, ο οποίος πέθανε από τα χέρια του Μιλτιάδη. Έτσι, ο δάσκαλος θα βρεθεί εξόριστος στη Λέρο.

Από την άλλη, ο Μπάμπης θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τους συγχωριανούς του, που περνούν δύσκολες στιγμές, ενώ δεν θα διστάσει να επιχειρήσει να μπει στην Αντίσταση, ώστε να προσπαθήσει μαζί με τους υπόλοιπους να ρίξουν το καθεστώς. Στο τέλος, θα εξοριστεί σε ένα μακρινό νησί. Ο Παναγιώτης, η Ελένη, η Ουρανία και ο Κυριάκος είναι τα τραγικά πρόσωπα, καθώς θα μείνουν πίσω και θα αγωνιούν.

Από την άλλη μεριά, η αγαπημένη μας Δέσπω θα αφήσει την τελευταία της πνοή στα νέα επεισόδια των «Άγριων μελισσών» στον ΑΝΤ1! Έτσι, ο 3ος κύκλος θα γεμίσει με θλίψη τον Προύσαλη και τη Ρίζω, οι οποίοι θα διατηρήσουν τον δυναμισμό τους, δίνοντας κουράγιο σε όλους τους κατοίκους του χωριού!

Ο Προύσαλης, καθώς αποτελεί όργανο της τάξης, θα πρέπει να ακολουθεί κατά γράμμα τις νέες εντολές… Προκειμένου να διατηρήσει την ισορροπία στο Διαφάνι, θα δείξει ένα πρόσωπο φιλικό προς τη νέα εξουσία. Φυσικά, όλο αυτό θα είναι μέρος ενός μεγάλου σχεδίου, με την υπογραφή του Τόλια. Όπως έχει αναφερθεί, οι δυο άντρες του χωριού θα δείχνουν πως είναι με το μέρος των Απριλιανών, έτσι ώστε να κερδίζουν την εύνοια των ανωτέρων προς όφελος του χωριού!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρεμιέρα του τρίτου κύκλου έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου. Δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν η πρεμιέρα θα γίνει με διπλό επεισόδιο ή αν θα παρακολουθήσουμε και κάποια πλάνα από τον 2ο κύκλο, ούτως ώστε το τηλεοπτικό κοινό να φέρει στη μνήμη του πώς είχαν εξελιχθεί οι ιστορίες των πρωταγωνιστών της αγαπημένης σειράς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This