Big Brother spoiler: Ξεκίνησαν οι διαμάχες – Πoια παίκτρια θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς; (video)

Must Read

Πολλοί εκρηκτικοί χαρακτήρες εισέβαλαν χθες στο σπίτι του Big Brother και ακόμη δεν γνωρίστηκαν οι παίκτες μεταξύ τους, άρχισαν οι πρώτες διαμάχες.

Στην πρεμιέρα μάλιστα είδαμε να λογομαχεί η Ευδοκία Τσαγκλή με την Σαμάνθα Μίσοβιτς, επειδή η δεύτερη θεώρησε πως ήταν άδικο να κερδίσει η πρώτη στην μονομαχία που είχε με τον Ισίδωρο Δούνη.

Τα αίματα όμως φαίνεται πως έχουν ανάψει για τα καλά, αφού, σύμφωνα με τα spoiler της εκπομπής «Love it», μία από τις παίκτριες του Big Brother επιθυμεί ήδη να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος της εκπομπής, η εν λόγω παίκτρια, την οποία δεν κατονόμασε, δεν αντέχει το γεγονός ότι έχουν δημιουργηθεί κλίκες αλλά και αντιπαραθέσεις με τις υπόλοιπες γυναίκες τους σπιτιού.

Το trailer όμως που προβλήθηκε μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ αποκάλυψε την παίκτρια, κι αυτή δεν είναι άλλη από την Γιώτα Μυλωνά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This